Afgelopen zaterdag was er een videohop met de Stampin’Up! Dreamgirls. En ik maakte daar een schattig Baby Cadeautje. Daarbij beloofde ik dat de maten in het blogbericht zouden komen en die belofte ga ik nu inlossen. Na een heel druk weekend en een drukke maandag en dinsdag nu even tijd gemaakt voor dit bericht. Het wordt geen lang blog maar dat vinden jullie denk ik geen probleem! Hieronder de video en daarna komen de maten waarmee je het leuke cadeau doosje kunt maken.

Het voorbeeld had ik al laten zien tijdens de Facebookhop van twee weken geleden. Het ziet er allemaal wat lastiger uit dan het is om te maken. Ik heb even zitten puzzelen hoe ik het zou doen en uiteindelijk besloten om voor het gemak toch maar de inch-maten te gebruiken waarmee ik het voorbeeld had gemaakt. Soms komt dat net iets beter uit dan cm. Voor de aankleding gebruikte ik het enorme designpapierpapkket Dandy Designs uit de Sale a Bration. Lekkere frisse kleurtje die ook goed te gebruiken zijn voor een baby cadeauverpakking.  Helaas het is bijna gedaan met de enige Sale a Bration periode van dit jaar. Tot vannacht 12 uur kun je nog gratis producten meebestellen in mijn webshop of gebruik maken van de geweldige instapactie en op de valreep nog lid worden van mijn gezellige team Papier Plezier!

Voor de label gebruikte ik de stempelset Warm Welkom. Deze vind je in de Minicatalogus januari – april 2023 op blz. 66.

Stampin Up! Warm Welkom

 de maten voor het buitenboxje:

 • Kaartkarton 12 x 9,5 “inch
 • > rillen op de 12″kant op 1″- 3,5″ –  6 ” – 8,5 ” en op 11″inch,
 • kwartslag draaien naar de 9,5 “kant en deze rillen op 2,5″en op 7 “inch

Voor de pop-out box:

 • Kaartkarton snijden op 9 3/8″ inch en iets korten dan 5″inch ( ongeveer 1 mm korter)
 • de 5 inch kant ril je op 2,5 ” inch hierdoor is een deel iets smaller – noteer op dit deel dat dit de basis is
 • rillen op de 9 3/8″ kant op 2,5″en op 6 7/8 “
 • voor de onderkant van de basis nog een stukje kaartkarton van 2 3/8″x 4 1/4″ ( ter versteviging)

Designpapier:

 • voor de pop up box; 2 stukjes van 2 1/4 “x 4 1/8″inch
 • voor de buitenbox; 3 stukken van  2 1/4 x 43/8″inch en 2 stukjes van 2 3/8″x 2 3/8 “inch
 • voor de strik boven een strookje van 1″ x 8 “inch en een strookje van 1” x 6 “inch.
 • een strookje kaartkarton 2,5 ” x 0,5 “inch

 

Als je hem gaat maken; heel veel plezier met maken!

Dat was het voor vandaag; morgen ben ik er met een nieuwe blog. Dan doe ik mee aan de blog- en instagramhop van het Positive Inkers Designteam. Fijne avond en tot de volgende! Groetjes, Elly