En daar ben ik dan eindelijk weer met een nieuw blogbericht. Even een kort overzicht van een gezellige week. Die begon afgelopen maandag iets minder gezellig bij de tandarts waardoor ik de Kaart&Klets moest verschuiven naar de avond. ’s Middag stond er namelijk nog een verjaardagsworkshop op de agenda. De dames zijn ieder aan de slag gegaan met verschillende projecten en het was weer een feestje om te mogen doen.

En daarna ’s avonds dus nog de Kaart&Klets online. Afscheid van de Sale a Bration had ik als thema gekozen. Want ja nog een paar dagen dan is het over en uit met de enige Sale a Bration periode van dit jaar. Ik plaats aankomende dinsdag nog een keer een sale a bration -verzamelbestelling; wil je meebestellen laat het me dan weten via e-mail: ellyrijnvissu@gmail.com of het bestelformulier

Stampin'Up! Favored Flowers

Favored Flowers

Favored Flowers is een van de drie Designer Series Papers die in de Sale a Bration folder staan. Je vind dit papier op blz. 11 van de Sale a Bration folder. Daar is in deze maand ook het Enjoy the Journey Designer Series Paper nog bijgekomen als extra Sale a Bration Product. Deze laatste is ook terug te vinden in de Minicatalogus januari – april 2023 op blz. 59.

Ik was heel eerlijk gezegd niet weg van het Favored Flowers DSP….tot ik ermee aan de slag ging. Het is voor heel veel verschillende projecten te gebruiken; van een condoleance kaart tot aan mannencadeautje. Want je heb aan een kant van dit papier vooral bloemen maar de andere zijde van het designpapier heeft een mooie grafische print in verschillende kleuren. Natuurlijk zijn beide kanten ook weer goed met elkaar te combineren en als je er dan ook nog de bundel Fragrant Flowerspakt wordt het helemaal feest! Want een vel van het designpapier is helemaal uit te stansen met de bijpassende stansen! De teksten uit de stempelset zijn ook een prima te combineren. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen om een andere tekstenset te gebruiken waardoor je weer een heel ander soort kaart maakt. Kortom veelzijdig en mooi papier.

Kaart&Klets Online

Deze serie kaarten maakte ik afgelopen maandag tijdens de Kaart&Klets online. De afgelopen vier weken heb ik daar verschillende letters laten zien waarmee je een woord kon vormen en wie de juiste oplossing opstuurt maakt kans op de leuke Love Treats Kit. In de Live van maandag heb ik vergeten de laatste twee letters te laten zien. Onder deze video staat welke twee dat waren. Ik heb inmiddels al aardig wat kaarten binnen met de juiste oplossing van het verjaardagsspel. Superleuk! Je kunt nog meedoen door een een kaart met de juiste oplossing te sturen voor 4 maart . In de Kaart en Klets Online van 6 maart wordt de winnaar bekend gemaakt

Team Momentje

Iedere maand heb ik samen met mijn team een Team Momentje. Alle levels van het team kunnen hieraan meedoen. Zowel online via Zoom als bij mij thuis aan de “keukentafel”. Gewoon een gezellig momentje met elkaar. Er wordt geknutseld, gekletst en veel gelachen. Altijd weer leuk!  Het team is hard aan het groeien momenteel. Mede door de geweldige instapactie die er is tijdens de Sale a Bration! En daar kun je nog gebruik van maken tot en met 28 februari. Meer hierover lees je op deze pagina: TEAM PAPIER PLEZIER.  Vanaf 1 maart gaan we weer terug naar de “gewone” instap-pakket dat overigens ook mooi!

De voordelen op een rijtje:

 • minimaal 20% korting op al jouw bestellingen (nettowaarde van goederen)
 • De mogelijkheid dit verder op te bouwen naar 25% korting
 • de mogelijkheid om bonussen te verdienen
 • Vooraf de nieuwe catalogi bekijken
 • pre-sales voordat de officiële geldigheid van promoties en catalogi van kracht zijn
 • Als eerste op de hoogte zijn van nieuws en aanbiedingen
 • Ontmoeting met andere Stampin’Up! demonstrators
 • Uitnodigingen voor Stampin’Up! Evenementen (live en online)
 • Je vult je demo-schap in zoals jij dat wilt en hoe het binnen jouw leven past.
 • Toegang tot de Stampin’Up! demonstrator website
 • Netwerken met gelijkgestemden door lidmaatschap diverse (FB-)groepen

Tot slot: morgen wordt er weer gehopt! Deze keer een videohop met het Stampin’Up! Dreamgirls team. Vanaf kwart over twaalf staan er weer verschillende video’s online!  Met blogbericht waarin ik de maten van het projectje verklap. Fijne dag en tot de volgende blog! Elly

Gebruikte Stampin’Up! Producten

 

Als je op de knop tikt kun je zien wat ik heb gebruikt voor de tasjes. Gooi niet alles in je winkelmandjeembarassed. Het is gewoon om te laten zien wat er gebruikt  zodat je het materiaal en de bestelnummers makkelijker  kunt vinden als je er iets van wilt bestellen.

En als je dan gaat bestellen overweeg dan ook eens om via mij een bestelling te plaatsen.  Mede door jouw bestellingen kan ik deze (video) tutorials, Kaart en Klets live en dergelije blijven maken en toegankelijk houden voor iedereen.  Bestellen kan in mijn webshop,  via e-mail of het via het  bestelformulier.

WEBSHOP

Je kunt er ook voor kiezen om in mijn webshop te bestellen. Het voordeel daarvan is een extra bedankcadeautje als je de Hostcode van de maand gebruikt: Hostcode voor februari: U47A6TUE. Het tweede voordeel: je krijgt je bestelling zonder tussenstap direct thuisbezorgd. Wil jij online bestellen? Klik dan op onderstaande knop om direct naar mijn webshop te gaan:

Samen Bestellen

Alle Stampin’Up! producten die ik gebruik zijn natuurlijk ook via mij te bestellen. Iedere maandag  Samen Bestellen. Deze bestelling plaats ik wekelijks op maandagmiddag. Wil je hieraan meedoen? Zorg dan dat je bestelling bij mij is voor 15.30 uur op maandagmiddag. Dat kan via e-mail: ellyrijnvissu@gmail.com en voor het bestelformulier klik je op de knop hieronder.