Wat waren we eraan toe om er even helemaal uit te zijn! Na een overloasd aan narigheid en verdriet in de eerste zeven maanden van dit jaar. En wat vallen de dingen dan soms gewoon op de juiste tijd op de juiste plaats. Onze dochter had al plannen om naar Oostenrijk te gaan en vroeg ons mee te gaan. Met elkaar een appartement geboekt en een dag later dan we in eerste instantie hadden gepland vertrokken uit Nederland. Op naar het mooie Silbertal, een van mijn favoriete plaatsen hier in Oostenrijk. Groen, bergen, zon en af en toe wat regen….Het is hier heerlijk!

Uitrusten en bijkomen

Op nummer één stond deze keer echt even bijkomen van alle emoties van de afgelopen weken en maanden. En natuurlijk een kraambezoek! Dat was toch wel even heel fijn om ook te kunnen doen nu we er zijn! We zijn hier samen met onze dochter en haar vriend en we doen dingen samen maar ook los van elkaar. Er wordt geluierd, gelezen maar ook gewandeld ..want de omgeving is te mooi om dat over te slaan. We genieten van al het lekkers dat er is. Tijdens of na een wandeling belanden we wel ergens in een van de berghutten en daar is het altijd goed vertoeven….En in Schruns zit een heerlijke ijsmaker…die kan zeker niet overgeslagen worden. We plannen weinig maar zien wel wat de dag brengt en dat is voor nu even helemaal prima!

Maar langzaam maar zeker gaat het ook weer kriebelen. Ik heb deze keer echt allen maar leesvoer en spelletjes meegenomen. En nu; zo aan het einde van de vakantie begin ik mijn knutselspullen te missen! Aankomend weekend ga ik weer bestellen,  dan weet ik zeker dat ik thuis ben als het bezorgd wordt! Sarine en ik hebben weer een aantal mooie seizoensfavorieten uitgezocht voor september en oktober. Lees er meer over op de pagina ACTIES of bij SEIZOENSFAVORIETEN

Wil je meebestellen dit weekend? Laat het me even weten via

Volgende week ben ik er weer helemaal; met inspiratie, kaart&klets en verschillende hops. Tot dan! Groetjes Elly

Klik op de plaatsje om door te linken!