De tweede maandag van juli en dan is het hopdag met Stempelschatten! Welkom bij onze bloghop! Deze maand werken we met het thema Woelig Water. Omdat we tijdens een hop graag zoveel mogelijk verschillende stempelsets die onopgemerkt zijn gebleven of die je nog maar heel weinig ziet in het zonnetje willen zetten was het na de snelle keuzes van de andere leden van de Stempelschatten Bloghop groep een lastige keuze en zeker niet mijn eerste idee. Het was even goed nadenken hoe ik dit thema zou gaan gebruiken. En eigenlijk is dat heel leuk want je wordt uit je comfort-zone gehaald om iets te doen waar je eerder niet zo snel aan zou zijn begonnen.  Uiteindelijk is de de stempelset Playing in de Rain  geworden. En met het warme weer dat we het afgelopen weekend hebben gehad was dat wel een fijne koele gedachte; even spelen in de regen….

Woelig Water

Bij Woelig Water denk ik gelijk aan de zee. Zee is zout en zo kwam ik op het idee van de achtergrond en basis voor deze kaart; daarna ging het eigenlijk als vanzelf! Dan komt het ene na het andere ideetje naar boven en dat heb ik zo goed mogelijk proberen uit te voeren

Als eerste maakte ik een Watercolor Achtergrond. Eerst maakte ik het Fluid 100 watercolor papier flink nat om er daarna wat inkt op aan te brengen en deze uit te laten vloeien.  Ik heb er ook nog wat flinke zoutkorrel overheen op gestrooid. Het papier heb ik daarna een nachtje laten liggen om te drogen. Toen heb de Spetter-techniek toegepast om flink wat “regendruppels” over het het papier te verspreiden.

Voor de aankleding is de afbeelding gestempeld van het vrolijk Konijntje en de bloemen  uit de stempelset Playing in the Rain. Ook weer op Fluid 100 watercolor papier en ik heb deze ingekleurd met de watercolor potloden en met behulp van de aqua-painters de er een meer watercolor – look aan proberen te geven. Ook de wolken zijn op het watercolor papier gestempel en deze zijn ingekleurd met de aquapainters. En gelukkig zijn er ook bijpassende stansen bij deze leuke stempelset! Daar stanste ik de wolkjes, het konijntje en de bloemen mee uit. Voor de watercolor achtergrond gebruikte ik de Deckeled Rectangles en daar stanste ik ook een mat van Night of Navy mee uit. De basiskaart maakte ik van Boho Blue kaartkarton.

 

 

Nog meer Woelig Water…

Ook de afbeeldingen aan de binnenkant van de kaart zijn ingekleurd met de watercolor potloden. Maar deze keer heb ik de kleuren heel voorzichtig vervaagd met de Blender Pens omdat ik hier op Basic White kaartkarton had gestempeld en dat verdraagt niet zoveel water. Ik wilde echter wel een bijpassend binnenkant maken en heb het op deze manier opgelost. Hoe leuk zijn die dichtgeklapte en vrolijk gekleurde parapluutjes – love it!

 

 

Tot slot nog het eindresultaat; best leuk toch?

Hop nog even door

Ik hoop dat jullie mijn bijdrage voor deze maand leuk vinden! En heel fijn dat je even langs kwam op mijn blog.  Vergeet zeker niet om ook even bij  mijn Stampin’Up! Collega-demo’s langs te hoppen! Ik weet zeker dat er ook bij hen is weer genoeg  is om te bewonderen. De namen en linken naar de blogberichten staan hieronder. Veel plezier met hoppen! Tot de volgende Blog! Groetjes Elly

Wat is er gebruikt?

Hieronder alle producten  die ik gebruikt heb voor deze kaart. (klik op de knop als je ze wilt zien)

Deze en alle andere Stampin’ Up!® producten zijn verkrijgbaar via mij.
Je kunt op de link onder het plaatje klikken om naar mijn webwinkel te gaan. Bestel je in de webwinkel dan komen je producten direct vanuit het Stampin’Up! magazijn naar je toe. Je kunt in betalen met Ideal,via PayPal of met je creditcard.
Vergeet niet om de Hostcode te gebruiken om een leuk bedankje te ontvangen! Heb je een bestelling van boven de € 200,00 gebruik dan de hostcode NIET maar gebruikt de Stampin’Rewards die je ontvangt om iets moois uit te kiezen voor jezelf.
Liever direct via mij bestellen? Natuurlijk kan dat ook; voor een individuele bestelling mag je met altijd een berichtje sturen via email of whatsapp maar een beller is sneller!
Daarnaast is er iedere week een verzamelbestelling . De eerstvolgende verzamelbestelling is aankomende vrijdag 14 juli; geef daarvoor je bestelling even door via het formulier waarnaar je wordt doorgelinkt door op de hieronder te klikken.