We gaan gewoon verder met feestvieren! Traditiegetrouw starten we het nieuwe jaar met de Sale-a-Bration van Stampin’Up! Hoe leuk is het dat je bij iedere bestelling vanaf € 60,00 een gratis cadeau mag kiezen uit de Sale-a-Bration folder. De Sale a Bration loopt van 4 januari t/m 29 februari.

Wil je in januari en februari nóg meer halen uit Sale-a-bration? Doe dan mee aan Winterfeest!  Een Supergave actie die ik samen met Sarine Zijderveld organiseer.

En Sarine en ik maken een feestje van de Sale a Bration!

Als je bij tijdens Sale-a-bration een bestelling plaatst voor €60,00 bij Sarine of bij mij krijg je niet alleen een cadeau van Stampin’Up! Je krijgt dan ook  toegang tot onze Facebook- en mailgroep Winterfeest.  Deze loopt gelijk op met de Sale a Bration van 4 januari t/m 29 februari. En daarin zorgen we voor veel inspiratie en (als je wilt) zeker ook gezelligheid.

  • Iedere maand: 2 video’s + 1 gezamenlijke live workshop
  • In totaal dus 12 projecten, verdeeld over 8 video’s en 2 live workshops
  • Van elk project krijg je een video – 2 daarvan zijn de opnamen van de live workshops-  en een pdf-werkbeschrijving
  • Alles is terug te vinden in de facebookgroep en je ontvangt van ieder project een email met de link naar de video en de pdf werkbeschrijving

Meedoen?

Plaats dan eenmalig een bestelling van € 60,00 of mee – direct of via de webshop. Dat is voldoende om mee te doen aan Winterfeest
Het maakt niet uit wanneer je bestelt, alle bestellingen t/m 29 februari krijgen toegang tot de groep en ontvangen via email met alle projecten.
Maar uit de ervaring die we hebben opgedaan met KleurEnActie  weten we dat hoe eerder je mee gaat doen – hoe leuker het is. Want vanaf het moment dat je meedoet zie je de mogelijkheden groeien – hoe leuk is dat!

Planning (onder voorbehoud)

  • project 1 en 2 – videolinkjes en werkbeschrijvingen; 17 januari
  • project 3 en 4 – gezamenlijke live workshop in Winterfeest-facebookgroep 24 januari om 14.00 uur – opname en pdf worden zo snel mogelijk daarna verstuurd via email.
  • project 5 en 6 – videolinkjes en werkbeschrijvingen; 31 januari
  • project 7 en 8 – videolinkjes en werkbeschrijvingen; 14 februari
  • project 9 en 10 – gezamenlijke live workshop in Winterfeest-facebookgroep 21 februati om 14.00 uur – opname en pdf worden zo snel mogelijk daarna verstuurd via email.
  • project 11 en 12: videolinkjes en werkbeschrijvingen; 28 februari

Wij gaan werken met producten uit de komende voorjaarscatalogus en de Sale-a-bration brochure, in elk geval met de Bee Mine en de Nature’s Sweetness producten uit de voorjaarscatalogus. Maar onze voorbeelden zijn natuurlijk prima na te maken met andere materialen!

Weet je al zeker dat je mee wilt gaan doen?

Dan mag je je bestelling ook nu al doorgeven; waarbij je niet moet vergeten om ook het Sale a Bration cadeau door te geven. Hou er rekening mee dat de bestellingen voor deze actie pas vanaf 4 januari geplaatst kunnen worden; het is dus niet mogelijk om iets uit de najaarscatalogus mee te bestellen want deze eindigt op 3 januari 

Bestellen uit de jaarcatalogus kan altijd (mits producten op voorraad zijn) en alvast een bestelling doorgeven uit de mini-voorjaarscatalogus (plus keuze van je Sale-a-bration cadeau) is mogelijk……maar dan moet je natuurlijk gezien hebben welke producten daarin staan.

Wil je een voorjaarscatalogus met Sale a Bration brochure ontvangen, een bestelling plaatsen en/of iets vragen? Laat het me weten, ik hoor het graag!