Wil je in januari en februari nóg meer inspiratie halen uit Sale-a-bration? Doe dan mee met Winterfeest, een heel leuke actie die ik samen met Sarine organiseer

Sale-a-bration loopt van 4 januari t/m 29 februari en in die tijd krijg je van Stampin’ Up! een cadeau voor elke €60 die je bestelt (excl. verzendkosten). Je kunt je cadeau(s) kiezen uit de Sale-a-bration brochure.

Vier de Sale a Bration en doe mee met Winterfeest

 

Samen met Sarine ga ik het feestje dat de Sale a Bration is,  extra leuk maken voor jou!

Naast je Sale-a-bration cadeau(s) die je bij je bestelling ontvangt krijg je 12 uitgewerkte projecten en 2 online workshops,
compleet met video’s en werkbeschrijvingen.

.
Als je bij Sarine of mij tijdens Sale-a-bration bestelt voor €60, krijg je niet alleen een cadeau van Stampin’ Up! Je krijgt ook gratis toegang tot onze facebook- en mailgroep Winterfeest. Deze loopt twee maanden -januari & februari) en daarin zorgen we voor veel inspiratie en (als je wilt) ook gezelligheid:

 • Sarine en ik maken ieder 3 projecten per maand: 2 video’s + 1 gezamenlijke live workshop
 • In totaal krijg je dus 12 projecten, verdeeld over 8 video’s en 2 live workshops – de live workshops doen we online in de besloten facebookgroep Winterfeest
 • Van elk project krijg je een video (resp. workshop-opname) en een pdf-werkbeschrijving; we sturen deze ook per mail

Eenmalig een bestelling plaatsen voor €60 (excl. verzendkosten) is voldoende om mee te doen aan deze twee maanden Winterfeest.
Het maakt niet uit wanneer je bestelt, want je krijgt op dat moment toegang tot de groep en ziet vanzelf wat er tot dan toe gemaakt en geplaatst is. We sturen het dan ook per mail.
En als je vroeg bestelt en meedoet, zie je alle projecten natuurlijk gaandeweg groeien.

Als je heb ingeschreven krijg je toegang tot de besloten facebookgroep Winterfeest, exclusief voor deelnemers. Hierin plaaten we: live workshops, video’s en pdf-beschrijvingen en natuurlijk is er ook volop inspiratie en gezelligheid voor wie wil.

  Heb en wil je geen facebook? Geen probleem;  alle informatie en inspiratie komt ook in je mailbox.

  wat kun je verwachten?

  Geplande data:

  • de videolinkjes en werkbeschrijvingen mailen we op 17 en 31 januari en op 14 en 21 februari
  • de gezamenlijke live workshops zijn gepland op 24 januari en 28 februari, vanaf 14.00 uur, in de Winterfeest-groep

  Projecten:

  Sarine en ik werken met producten uit de voorjaarscatalogus en de Sale-a-bration brochure, in elk geval met de Bee Mine en Nature’s Sweetness collecties. Deze producten zijn ook los verkrijgbaar en onze voorbeelden zijn natuurlijk prima na te maken met andere materialen. Naast Bee Mine en Nature’s Sweetness krijg je ook voorbeelden te zien met de producten uit de Sale a Bration brochure.

  Je kunt meedoen op elk moment van 4 januari t/m 29 februari:

  1. Geef je bestelling (vanaf €60 excl. verzendkosten) door via de mail of dit formulier.
  2. Vermeld welk(e) Sale-a-bration cadeau(s) je er gratis bij wilt krijgen.
  3. Wil je geen lid worden van de besloten Facebookgroep Winterfeest maar alleen de mailtjes ontvangen; laat dat dan even weten!

  Daarna zorg ik voor een bevestiging, factuur en levering van de producten. Als je later dan 17 januari besteld mail ik je de informatie over projecten die Sarine en ik dan al gemaakt hebben; de rest van de projecten krijg je daarna gaandeweg in de mail.
  Zodra je bestelling verwerkt is, krijg je (als je wilt) toegang tot de Winterfeest Facebookgroep met nog meer inspiratie en voorbeelden van de andere deelnemers.

  In totaal ontvang je in de periode januari/februari 12 uitgewerkte projecten.

  Vragen?

  Neem even contact met ons op,we horen het graag.