De tweede maandag van oktober!  En dat is de dag van de maandelijkse bloghop met Stempelschatten! Welkom bij onze bloghop! Met deze bloghop willen we jullie stempels laten zien die we over het hoofd zien in de jaarcatalogus of die een beetje in de vergeethoek zijn gekomen. Lees, kijk en geniet mee met de verschillende blogs die met het thema Vrolijke Verjaardag zijn gemaakt

Stampin'Up! Nature's Prints

Eenvoudige Verjaardagskaart

Deze keer is het eenvoudige kaart geworden; wel met laagjes en gestanste delen. Maar zeker niet al te moeilijk om te maken. Dat heeft alles te maken met een hand die even niet mee wil werken aan wat ik zou willen. Stempelen lukt altijd, stansen gaat ook nog wel maar het verdelen, plakken en knippen vind mijn rechterhand momenteel even niet zo fijn. Komt wel weer goed. En zolang ik nog kan doen wat ik heel leuk vind komt het zeker goed!  Want het blijft een van de leukere en ontspannende dingen om te doen! Kaartjes bedenken en dan kijken of die ook zo wordt als ik bedacht had. Deze keer ben ik tevreden over de kleurcombinatie! Ik gebruikte Berry Burst, Lemon Lime Twist en wat goud erbij. Zo is het al met al een heel vrolijk kaartje geworden. Wie hem voor haar of zijn verjaardag krijgt weet ik nog niet maar dat gaat zeker goed komen.

Stampin'Up! Nature's Prints

De Laagjes

Voor de basiskaart gebruikt ik Berry Burst kaartkarton, daarop een witte mat die ik eerste gestempeld heb met de vlekkenstempel uit de Nature’s Prints stempelset – in tweede en derde generatie afdrukken. En daarna heb ik de mat ge-embossed met de 3d Fern embossingfolder. Voor het focusdeel van de kaart heb ik verschillende takjes gestempeld en gestanst. Ook weer met Berry Burst, aangevulde met Lemon Lime Twist en goud. Alle takjes zijn verdeeld over het kaartje en gedeeltelijk verhoogd opgeplakt met dimensional en glue dots. Ik wilde nog een gouden strikje maken om de takjes bij elkaar te binden maar helaas lukt dat nu even niet. Dan maar een tekstlabel gestempeld en het geheel nog aangevuld met de Brushed Brass Butterflies – de gouden vlindertjes.

Bijpassend

Hoe leuk is het om dan bij die vrolijke verjaardagskaart ook nog een mooi bijpassende binnenkant te maken. Ook daarvoor gebruik je gewoon een basic white mat en die bestempel je mooi met de bijpassende kleur.

Datzelfde paste ik natuurlijk ook toe op de enveloppe. Deze keer zowel op de voorkant als op de flap van de enveloppe…want kale enveloppen als je zelf stempelt? Dat gaat bij mij niet meer de deur uit. Daarvoor zijn onze stempels te mooi. En stempelen blijft gewoon de basis van mijn bedenksels.

Hop je nog even door?

Onderaan dit bericht vind je een producttabel met de gebruikte Stampin Up producten. Maar eerst….nog even doorhoppen naar een van de andere deelnemers aan deze bloghop! In het blokje hieronder vind je de namen, klik op een van de namen om naar dat blogbericht te gaan. Veel plezier met hoppen en graag tot de volgende keer! Groetjes, Elly

Bestelinformatie

Ik verzorg graag jouw bestelling! 

BESTELLEN KAN  VIA:

Meer informatie over deze verschillende manieren van bestellen? KLIK HIER

 Actie van deze maand: geen verzendkosten bij een bestelling vanaf € 50,00  t/m 15 oktober  ( alleen geldig op bestellingen die direct bij mij geplaatste worden) 

Bestel je via de webshop voor minimaal € 75,00  en gebruik je de Hostcode ontvang je aan het begin van de opvolgende maand een leuk presentje thuisgestuurd.