Wil je nóg meer plezier halen uit je bestelling? Creatieve inspiratie opdoen in vrolijke voorjaarskleuren? Doe dan mee met Voorjaarspret, een heel leuke actie als extraatje bij iedere bestelling vanaf € 60,00 

Bij een bestelling vanaf €60 krijg je :

 • 12 uitgewerkte projecten
 • 2 online workshops
 • compleet met video’s en werkbeschrijvingen.

Als je in maart of april bestelt voor €60,00 (of meer) dan krijg je 12 uitgewerkte projecten in de mail en, als je wilt, ook gratis toegang tot onze facebookgroep Voorjaarspret.
Deze actie loopt gedurende deze twee maanden en daarin zorgen we voor veel creatieve inspiratie:

 • Sarine en ik maken ieder 3 projecten per maand: 2 video’s + 1 gezamenlijke live workshop
 • In totaal krijg je dus 12 projecten, verdeeld over 8 video’s en 2 live workshops
 • Van elk project krijg je een video (resp. workshop-opname) en een pdf-werkbeschrijving; we sturen deze ook per mail

 

Als je een bestelling hebt geplaatst krijg je als je dat wilt  toegang tot de besloten facebookgroep Voorjaarspret, exclusief voor deelnemers. Hierin plaaten we: live workshops, video’s en pdf-beschrijvingen en natuurlijk is er ook volop inspiratie en gezelligheid voor wie wil. Ook jij kunt er jouw gemaakte projecten laten zien en zo voor nog meer inspiratie zorgen.

  Heb en wil je geen facebook? Geen probleem;  alle informatie en inspiratie komt ook in je mailbox.

  Meedoen? Dit zijn de stappen:

  1. Eenmalig een bestelling plaatsen van minimaal € 60,00 (excl. verzendkosten) is voldoende om mee te doen aan deze twee maanden Voorjaarspret.
   Het maakt niet uit wanneer je bestelt, want je krijgt op dat moment dat je bestelling gedaan is  toegang tot de groep en ziet vanzelf wat er tot dan toe gemaakt en geplaatst is. We sturen de projecten dan ook per mail.
   Voordeel van vroeg bestellen, begin maart, is dat je alle weken een verrassing in je mailbox ontvangt. Bovendien is het natuurlijk leuk om het gaandeweg te zien groeien e.
  2. Je krijgt een uitnodiging om deel te nemen aan de besloten facebookgroep Voorjaarspret
  3. drie weken per maand email van 2 tutorials met extra voorbeelden als inspiratie
  4. Voorjaarspret is toegankelijk voor iedereen, dus ook voor demonstrators,  zolang je maar een bestelling plaatst bij Sarine of bij mij.
  5. Voor alle duidelijkheid: deelname aan een van de seizoensgroepen is niet afhankelijk van de grootte van een bestelling. De Seizoensgroepen zijn een extra attentie voor onze bestellende klanten die in een van de twee maanden dat de seizoensgroepen lopen bestellen.

  wat kun je verwachten?

  Geplande data:

  • de videolinkjes en werkbeschrijvingen mailen we op 13 en 20 maart en 10 en 27 april
  • de online workshops zijn gepland op 27 maart en 24 april, vanaf 14.00 uur, in de Voorjaarspret-groep (opnames worden gemaild)

  Wij gaan in werken met deze producten producten

  Je kunt meedoen op elk moment van 5 maart t/m 30 april

  1. Geef je bestelling (vanaf €60 excl. verzendkosten) door
  2. Wil je geen lid worden van de besloten Facebookgroep Voorjaarspret maar alleen de mailtjes ontvangen; laat dat dan even weten bij jouw bestelling.

  Daarna zorg ik voor een bevestiging, factuur en levering van de producten. Als je later dan 8 maart besteld mail ik je de informatie over projecten die Sarine en ik dan al gemaakt hebben; de rest van de projecten krijg je daarna gaandeweg in de mail

  Zodra je bestelling verwerkt is, krijg je (als je wilt) toegang tot de besloten Facebookgroep Voorjaarspret met nog meer inspiratie en voorbeelden van de andere deelnemers.

  Vragen?

  Neem even contact met ons op,we horen het graag.