Vier de vriendschap met Season of Chique

door | 12 feb 2024 | Blog

We zijn inmiddels in februari beland. De tweede maandag van februari is weer een hopdag. Vandaag met Stempelschatten. Met deze bloghop willen we jullie stempels laten zien die we over het hoofd zien in de jaarcatalogus of die een beetje in de vergeethoek zijn gekomen. Het thema is “Vier  de Vriendschap “. Een lastig thema voor vandaag ; de dag dat we afscheid  namen van onze Stampin’Up! vriendin Henrike. 

Maar is dat niet ook wat vriendschap is? Met elkaar afscheid nemen van een mooi mens en vieren dat zij in ons midden heeft geleefd. 

Stampin'Up! Season of Chique

Eenvoudig en rustig

Het kaartje dat ik voor deze hop maakte heb ik heel rustig gehouden.  Ik heb lichte pastels , wat vellum en wat distressed gold  gebruikt in combinatie met Very Vanilla. Zowel de Very Vanilla mat als Vellum mat heb ik geembossed met de Fern 3D embossingfolder en daarna iets aangezet met een blending brus en Petal Pink inkt.

Stampin'Up! Tailor made tags

Tailor made Tags

De labels zorgen voor een mooi focuspunt op de kaart. de achterste twee zijn gestempeld met Petal Pink inkt. De tekst op de de Petal Pink label die bovenop ligt is gestempeld met Petal Pink inkt met een tekst stempeltjes uit de Blij&Bloemrijk. Voor de gestanste details op bloemen en voor de blaadjes heb ik Vellum gebruikt. De achterkant van een stukje vellum  heb ik op kleur gemaakt met de Calypso Coral en Soft Sea Foam Stampin’Blends. 

Stampin'Up! Season of Chique

En natuurlijk werd ook de binnenkant weer bijpassend gemaakt met een Very Vanilla mat waarop met Petal Pink inkt is gestempeld.

Hop je even met ons mee?

En nu dan; doorhoppen naar de volgende! Klik op een van de namen hieronder om te zien wat er zoal gemaakt is deze maand! Veel plezier met hoppen ….en we waarderen het enorm als je ook nog even een berichtje achterlaat! Groetjes en tot de volgende; Elly

6 Reacties
 1. Annette

  Ja, ook dat hoort bij een vriendschap, afscheid nemen! Al is dat niet de leukste kant van vriendschap. Een hele dikke knuffel voor je!

  Antwoord
 2. Annette Elias

  Wat een mooie stemmige kaart, liefdevol gemaakt, en vol details. Je had vast Henrike in gedachten toen je deze maakte. Heel veel sterkte met het missen van je stempelvriendin.

  Antwoord
 3. Yolanda Pasterkamp

  Een prachtige kaart! Het was fijn om samen afscheid te nemen van een prachtig mens.

  Antwoord
 4. yvon doensne

  Mooi gedaan Elly en dit hoort idd ook bij vriendschap, heb je mooi gedaan, mooie details. liefs yvon

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.