We zijn inmiddels in februari beland. De tweede maandag van februari is weer een hopdag. Vandaag met Stempelschatten. Met deze bloghop willen we jullie stempels laten zien die we over het hoofd zien in de jaarcatalogus of die een beetje in de vergeethoek zijn gekomen. Het thema is “Vier  de Vriendschap “. Een lastig thema voor vandaag ; de dag dat we afscheid  namen van onze Stampin’Up! vriendin Henrike. 

Maar is dat niet ook wat vriendschap is? Met elkaar afscheid nemen van een mooi mens en vieren dat zij in ons midden heeft geleefd. 

Stampin'Up! Season of Chique

Eenvoudig en rustig

Het kaartje dat ik voor deze hop maakte heb ik heel rustig gehouden.  Ik heb lichte pastels , wat vellum en wat distressed gold  gebruikt in combinatie met Very Vanilla. Zowel de Very Vanilla mat als Vellum mat heb ik geembossed met de Fern 3D embossingfolder en daarna iets aangezet met een blending brus en Petal Pink inkt.

Stampin'Up! Tailor made tags

Tailor made Tags

De labels zorgen voor een mooi focuspunt op de kaart. de achterste twee zijn gestempeld met Petal Pink inkt. De tekst op de de Petal Pink label die bovenop ligt is gestempeld met Petal Pink inkt met een tekst stempeltjes uit de Blij&Bloemrijk. Voor de gestanste details op bloemen en voor de blaadjes heb ik Vellum gebruikt. De achterkant van een stukje vellum  heb ik op kleur gemaakt met de Calypso Coral en Soft Sea Foam Stampin’Blends. 

Stampin'Up! Season of Chique

En natuurlijk werd ook de binnenkant weer bijpassend gemaakt met een Very Vanilla mat waarop met Petal Pink inkt is gestempeld.