Welkom bij de bloghop Stempelschatten van maart.  Met deze bloghop willen we jullie stempels laten zien die we over het hoofd zien in de jaarcatalogus of die een beetje in de vergeethoek zijn gekomen. Het thema is ‘ van Supersimpel naar Supersjiek’. 

Een leuke uitdaging om mee aan de slag te gaan en ik hen gekozen om dit te gaan doen met de Trancelucent Florals bundel. Een bundel waarmee je meer kunt dan je op het eerste oog ziet.                                                                                                                                                                                                                                 

Stampin'Up! Translucent Florals

Supersimpel

Als eerste het eenvoudige kaart. Ik heb er deze keer een condeleance kaart van gemaakt. Die hou ik graag clean en eenvoudig maar wel met een kleine twist. Dat is deze keer ook zeker weer gelukt door zowel onder als aan de rechterkant van de mat twee rillijnen te maken de mat. Daarna wat spetters over de mat met de Pebbled Path marker.  De tak uit de stempelset als focuspunt schuin over de mat gestempeld met daarboven een blaadje dat zich losmaakt van de tak.  En natuurlijk een eenvoudige tekst erbij.  Zoals altijd ook een bijpassende enveloppe en je hebt eenvoudige maar sjieke condeleancekaart.

Supersjiek

Tsja en dan mag je daarna een totaal andere draai laten zien met dezelfde stempelset. En voor het supersjieke kaartje ben ik dan ook helemaal “los”gegaan.  Mooie subtiele kleuren met elkaar gecombineerd. Verschillende techniekjes gebruikt en dan natuurlijk ook nog wat embellishments erbij maken er een mooi plaatje van. Een speciale kaart voor een speciaal iemand. Ik weet al wie deze kaart gaat ontvangen! 

Stampin'Up! Translucent Florals
Stampin'Up! Translucent Florals

Hop vooral even door om meer inspiratie op te doen; groetjes Elly