De tijd vliegt als je plezier hebt in wat je doet. We zijn inmiddels al bij de tweede maandag van november en dan gaan we hoppen! Met Stempelschatten, mijn stempelschat deze maand is Ringed with Nature.

Welkom bij de  bloghop van november! Met deze bloghop willen we jullie stempels laten zien die we over het hoofd zien in de jaarcatalogus of die een beetje in de vergeethoek zijn gekomen. Lees, kijk en geniet mee met de verschillende blogs die met het thema “verborgen vakje”.  

Gestempeld Dessinpapier

Voor deze kaart heb ik het dessinpapier nu eens gewoon gestempel. Ik gebruikte daarvoor een hele A4 en markeerde de middenlijnen zodat er een kruis ontstond. Dat was de houvast om het patroon te stempelen. Ik gebruikte verschillende stempels uit de stempelset Ringed with Nature. Superleuk om te doen. Gewoon proberen en kijken wat het resultaat wordt. Ik gebruikte voor deze kaart de kleuren Blackberry Bliss, Berry Burst, Moody Mauve, Lost Lagoon, Pretty Peacock, Garden Green , Wild Wheat en een touch  Crushed Curry. De combinatie vond ik verrassend leuk.

Cadeaukaart

Daarna kwam het kaartje aan de beurt. Een cadeaukaart natuurlijk want daar maak je een vakje voor een geldbedrag of een cadeaubon. En in dit geval een verborgen vakje.  Het is een enkele basiskaart met daarop een Harmonica kaartje en pas op de laatste pagina vindt je het vakje met het cadeautje.

Niet moeilijk om te maken maar wel leuk! En zeker als je zoals ik nu heb gedaan je je eigen papier stempelt. Ik heb de aankleding verder eenvoudig gehouden omdat de kaart al genoeg kleur heeft zo.

 

Hop je nog even door?

Heb je vragen of wil je weten hoe je het kaartje maakt? Doe me gerust even een berichtje! Maar eerst….nog even doorhoppen naar een van de andere deelnemers aan deze bloghop! In het blokje hieronder vind je de namen, klik op een van de namen om naar dat blogbericht te gaan. Veel plezier met hoppen en graag tot de volgende keer! Groetjes, Elly