Ik ga het proberen om de reis naar Las Vegas in korte delen weer  te geven; de reis ernaar toe was al een ervaring op zich. Voor mij de eerste keer dat ik intercontinentaal vloog. Omdat we vanaf Düsseldorf vertrokken en al vroeg op de luchthaven moesten zijn had ik een overnachting geboekt. Prima hotel maar bijna niet gesplapen omdat ik het toch best wel spannend vond. Om 5 uur zat ik kant en klaar om opgepikt te worden door de shuttlebus naar de luchthaven. Afscheid genomen van mijn lieve man en daar ging ik dan! Op naar Las Vegas – op naar Stampin’Up! Backstage 2023

Samen op pad!

Op het vliegveld gewacht op mijn reisgenoot Yolanda Pasterkamp ( van Attelyootje) en toeval bestaat niet; die kwam precies met de lift ophoog daar waar ik zat wachten. En toen kon het dat echt beginnen; de lange reis naar Las Vegas! 

Na een reisdag van zo’n 16 uur kom je dan toch midden op de dag aan op de bestemming; Las Vegas! Het hotel ligt een stukje buiten wat wij als Las Vegas zien – de Strip – maar met een taxi was dat stukje binnen een half uur overbrugd en om half drie stonden wij dan in onze super-de-luxe hotelkamer. Een grote kamer op de 17e verdieping van het hotel met uitzicht op de Red Rocks Mountains en het mooie zwembad. Koffers uitgepakt nog wat rondgelopen in het nabijgelegen winkelcentrum en vroeg naar bed. Want voor de woensdag stond er een tripje naar Stampin’Up! stempelfabriek op de planning.