Hallo en welkom bij de Bloghop Stempelschatten juni met het thema Moderne Mannen. En juni is toevallig de maand dat mijn man én jarig is en de maand dat we ook vaderdag vieren. Dus ja prima thema voor de junimaand

Ook deze maand gaan we proberen om jullie met deze hop de verborgen stempel schatten uit de catalogus te laten ontdekken! En ik moet denk dat ik er dit keer een ( of eigenlijk twee….) heb gevonden die we nog veel te weinig hebben gezien! Ik heb gewerkt met Next Detination. Een geweldig leuke stempelset, zeker ook voor mannenkaarten – in ik hou in het midden of dat nu klassiekers zijn of moderne- ze zijn in ieder geval nog van deze tijd;-).

 

Stampin'Up! Next Desination

Watercolor World

Het eerste idee was om met de Watercolor World ( ook zo’n mooie stempel die over het hoofd wordt gezien….) in vijf verschillende kleuren te stempelen. Dat heb ik ook gedaan en toen ben ik begonnen de achtergronden in vijf delen te snijden en dan combineren tot 1 achtergrond met vijf kleuren. Dat werd niet mooi vond ik. Dus nog even door puzzelen. Uiteindelijk zijn er drie kaarten uitgerold die ik goed genoeg vond voor de moderne man. De man die van reizen, nieuwe avonturen en ontdekken houd.

De achtergrond heb ik in vijf stukken verdeeld en deze  op een mat van Pebbled Path kaartkarton geplakt.

De reiskoffer uit de stempelset Next Desination heb ik met Pebbled Path inkt tone in tone gestempeld om een stukje Pebbled Path kaarkarton. Vervolgens heb ik de reiskoffer uitgeknipt en verhoogd op de gemaakte kaartmat geplakt. Nog een tekst uit dezelfde stempelset. Deze is gestempeld met Pebled Path op een strookje wit kaartkarton en ook verhoogd op de mat geplakt. Voor de basiskaart heb ik Thick Basic White gebruikt.

Gestikte Randjes

Voor dit kaartje ook weer een achtergrond met de Watercolor World stempel gemaakt. Deze keer in de kleur Pecan Pie. En ook nu is de achtergrond weer in vijf stukken verdeeld maar met een ander patroon.

Voor de verschillende afbeeldingen en de tekst uit Next Desitination gebruikte ik ook weer de kleur Pecan Pie. De vormen waarmee ik de afbeeldingen en de tekst heb uitgestanst hebben een gemeenschappelijke deler; het gestikte randje. Hiervoor gebruikte ik de nieuwe stansenset Nested Essentials en de vertrouwde Stylish Shapes.

vierkantjes

Vierkantjes maar wel met een twist. Hier is de achtergrond met de Watercolor World eerst in vierkantjes gesneden en vervolgens zijn er steeds twee hoekjes afgerond. Onder alle gestempeld deeltjes is nog een matje gemaakt van Copper Clay kaartkarton met dezelfde vorm. Het tekstdeel is in dezelfde stijl gemaakt en daarna ben ik alles gaan verdelen over een witte mat. Hier en daar is een vierkantje verhoogd met en dimensional.  De afbeelding naast de tekst is uitgestanst met de deckeled rectangles waarbij ik de randen iets kleur heb gegeven met een sponge dauber. Deze keer is de basiskaart wel in kleur: Copper Clay

Het is al met al best een leuke serie kaarten geworden. Totaal anders dan wat ik in mijn hoofd had zitten maar niet uit mijn handen kreeg. De beide stempelsets die ik heb gebruikt kan ik echt aanraden. Ze zijn geweldig! En ik denk dat er de komende weken meer mee gemaakt gaat worden als ik de tijd kan vinden om er even lekker voor te gaan zitten. 

 

Hop nog even door

Dit was mijn bijdrage voor juni. Leuk dat je even langs kwam op mijn blog.  Vergeet zeker niet om ook even bij  mijn Stampin’Up! Collega-demo’s  langs te hoppen! Ik weet zeker dat er ook bij hen is weer genoeg  is om te bewondenen. En hoe leuk; we hebben allemaal weer andere stempelschatten in onze kasten weten te vinden! De namen en linken naar de blogberichten staan hieronder. Veel plezier met hoppen! Tot de volgende Blog! Groetjes Elly