Dear international readers, please use the translate button on the left side of the bottom to translate this message to your preferred language.

Welkom September en aan het begin van iedere maand welkom bij de bloghop van het Positive Inkers Designteam. Het Positvie Inkers Desingteam is een groep van vijf intercontinentale Stampin’Up! Demonstrators die creativiteit en inspiratie met jullie willen delen. Het maandthema voor september is de Mini Catalogus september – december.  En die Keuzestress in de titel? Er staat zo onnoemelijk veel moois in deze catalogus dat ik bijna niet kon kiezen! Het mag verklapt worden dat ik echt helemaal weg ben van deze mini! 

 

Vanaf 6 september is de minicatalogus online door te bladeren. Heb jij liever een papieren exemplaar? Stuur me dan even een berichtje naar ellyrijnvis@papierplezier.info met jouw naam en adres dan valt deze binnenkort bij jou in de brievenbus

Stam[pin'Up! Autumn Leaves

Combinatie van producten

Het was lastig kiezen en uiteindelijk is het een combinatie van verschillende producten geworden. De basiskaart is standaard Very Vanilla kaartkarton. Daarop heb ik een mat van Night of Navy kaartkarton geplakt in dezelfde maat als de voorkant van de basiskaart ( 14,5 x 10,5 cm) . Tegen het donkerblauw wordt de Very Vanilla mat Shining Brightly desingpapier mooi uitgelicht.  En toen ben ik gaan stempelen. Hiervoor heb ik de bundel Autumn Leaves (ook in het Nederlands verkrijgbaar als Herfstwensen) gebruikt. De blaadjes heb ik met Night of Navy gestempeld. En daarna zijn de nerven gestempeld met versamark en vervolgens met de Gold Embossingpoeder bestrooid. Met behulp van de heattool laat je het poeder dan smelten en krijg je een mooi effect.

Als laatste nog een tekst gestempeld uit de Magical Meadow stempelset op een stukje Very Vanilla met Night of Navy inkt. Tenslotte heb ik alles uitgestans met de stansen van de Autumn Leaves bundel. De uitgestanste delen heb ik gedeeltelijk verhoogd met dimensionals. De blaadjes wat laten krullen met een vouwbeen zodat je een levendig effect krijg. Als allerlaatse heb ik er toch nog een glimmertje bij geplakt gewoon omdat het kon.

Natuurlijk is ook de binnenkant bijpassende gemaakt met een strookje Shining Brightly desingpapier.  Jammer genoeg kon ik geen vanille enveloppen vinden….dus deze ontbreekt helaas. 

 

Geweldig mooie bundel waar ik nog heel veel mogelijkheden mee zie….kom volgende week zeker een langs bij een van mijn socials – facebookinstagram of youtube – want vanaf maandag ga ik meer laten zien uit deze geweldige minicatalogus. De week erna krijg je de mogelijkheid om zelf de verschillende producten bij mij thuis te komen bekijken en uit te proberen – zie workshopagenda.

Hop je met ons mee?

Een hop doe je nooit alleen! Neem zeker even een kijkje bij mijn getalenteerde collega demonstrators die ook een bericht hebben geplaats op hun blog met dit thema. Hieronder de namen van mijn Positive Inkers teamgenoten; klik op de naam en je wordt doorgelinkt naar hun website. 

Ik vond het leuk dat je even langs kwam op mijn blog en zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Veel plezier met hoppen! Groetjes en tot een volgende! Elly

Deze hop is ook te zien op INSTAGRAM.  Leuk als je het daar ook even ❤️