Even een kort bericht met het kaartje dat ik gisteren maakte voor “mijn” kleuren challenge april. Een challenge met fijne zachte lentekleuren. Wil je nog meedoen dan kan dat . Als je mijn nieuwsbrief hebt ontvangen dan staat deze uitdaging onderaan de nieuwsbrief en in de facebookgroep “maak het samen met papier plezier” vind je deze uitdaging ook terug.

Mijn kaartje

Stampin'Up! Thougtful Expressions

Het was voor het eerst in weken dat ik even heerlijk kon ‘spelen” met de spullen die ik voor deze kaart had klaargelegd. Zonder moeten en zonder tijdsdruk. Die paar weken die ik mezelf heb gegund om alles bij te werken en even pas op de plaats te maken om bij te tanken hebben me goed gedaan. Het was even nodig zeg maar. En dan is het extra leuk als dat wat je in je hoofd had zitten ook onder je handen tot stand komt. Verschillende emboss-techniekjes gebruikt en voor het inkleuren de waterpainters in combinatie met inkt. De waterpainters blijven te vaak achter de kast staan daarom hebben ze nu weer een plekje gekregen vooraan op mijn werktafel. Hier wil ik toch weer wat vaker mee aan de slag. Zowel in combinatie met de inkt , zoals bij dit kaartje. Maar ook in combinatie met de watercolorpotloden. Die kunnen natuurlijk ook nog op verschillende manieren gebruikt worden en daar wil ik me de komende periode een op toe gaan leggen. Daar gaan jullie zeker nog wel wat van horen.

De kleuren die ik gebruikte voor het inkleuren :

  • Daffodil Delight
  • Flirty Flaming
  • Calypso Coral
  • Old Olive
  • Soft Sea Foam

In het blok hieronder alles wat ik gebruikte voor deze kaart. Nog een plaatje en dat stop ik er weer mee en zie je graag terug bij een volgend blog  en een reactie wordt altijd gewaardeerd! Fijne dag en tot een volgende! Groetjes Elly

Stampin'Up! Thoughtful Expressiosn

In het overzicht hierboven zie je de producten die ik voor dit kaartje heb gebruikt. Al deze producten zijn via mij te bestellen. Klik je op een van de plaatjes hierboven dan kom je gelijk in mijn webshop; als je de hostcode gebruikt ontvang je van mij altijd een leuk bedankje via de post aan het einde van een lopende maand .  De actuele hostcode voor april =

Is jouw bestelling echter groter dan € 200 gebruik dan de hostcode niet; gebruik in dat geval het producttegoed dat je ontvangt en bestel voor die rewards een mooie aanvulling op jouw eigen bestelling.

In de webshop kun je betalen met een creditcard of paypal. Wil je dit liever niet dan kun je natuurlijk ook gewoon bij mij terecht voor jouw bestelling.

Verzamelbestelling: 

Bijna iedere week plaats ik een verzamelbestelling, meestal op vrijdagmiddag/zaterdagmorgen; afhankelijk van lopende acties van Stampin’Up kan het zijn dat ik de verzamelbestelling verplaats naar een dag die beter uitkomt voor de actie. Je kunt jouw bestelling altijd doorgeven; ik plaats hem dan mee met de eerstkomende verzamelbestelling. 

Bestellen kan via dit bestelformulier via e-mail; ellyrijnvis@papierplezier.info  of stuur me even een berichtje met jouw bestelling via what’s app ( 0610341500) .

Bellen mag ook maar….ik ben niet 24 uur per dag bereikbaar via de telefoon.