Kerstinspiratie is van start! Kaart 1 en 2 staan online en er gaan nog 33 andere inspiratie projecten volgen. Ik heb er echt zin in! Het was even door buffelen deze week om alles online te krijgen. Er gaat altijd meer tijd in dat werk zitten dan ik van te voren inschat. Maar het is gelukt! De workshopagenda staat lekker vol! En de papierpakketten zijn te bestellen. 

Meer informatie over inhoud en samenstelling van de papierpakketten zal later te vinden zijn op een aparte pagina op deze website . Maar aangezien ik een eenvrouws-bedrijf heb en ik alles zelf doe – moet ik hier nog tijd voor vinden. Wil je nu vast info – bel of mail me dan even! 

En het is zelfs gelukt om ook de eerste twee projecten voor deze week online te plaatsen; best trots op mezelf dat het gelukt is!

Kaart 1 

Het eerst kaartje voor de serie was een snelle cataloguscase; de video heeft geen geluid en geen muziek-😉😂 . Ik laat hem gewoon staan hoor; mag gezien worden dat niet alles vanzelf gaat!

Dit kaartje is gemaakt met materiaal uit het pakket Beary&Cute.

Maten van het kaartje:

  • Garden GreenKK  basiskaart : 21 x 14,5 – rillen op 10,5 cm
  • Basic White KKwitte mat binnenkant :14 x 10 cm
  • A WALK IN THE FOREST DSP mat 13.5 x 9,5

Gebruikte materialen : zie productlijst onderaan dit bericht.

Kaart 2

En voor deze kaart gebruikte ik  het papier waar is als eerste voor viel in de huidige minicatalogus! Papier uit het Winter Meadow pakket. In de video laat ik het complete pakket zien; deze is vanaf nu te bestellen tot 1 december – of zolang de voorraad strekt.

Maten kaartje:

  • Basic White basiskaart :21 x 14,4 cm – rillen op 10,5 cm
  • Blueberry Bushel kaartkarton 14 x 10 cm
  • Basic White kaartkarton 13,6 x 9,5 cm
  • Strookje designpapier 13,6 x 4,5 cm
  • Blueberry Bushel en Basic White voor de cirkels.

 

Blogberichten & Hops

Van alle projectjes die ik maak voor de serie Kerst&Winter inspiratie zullen er blogberichtjes komen; soms twee of drie samen maar ik ga zeker proberen om dat iedere dag even te doen zodat je ze ook hier terug kunt vinden. Met de maten en gebruikte materialen. 

Naast deze serie gaan de reguliere bloghops ook gewoon nog door, en de facebookhops en de videohops waar ik aan meedoe. Als het kan zal ik het combineren maar je zult ook wel eens iets totaal anders voorbij zien komen tussen deze serie door . 

Kom zeker nog eens terug! Laat af en toe een berichtje achter; dan weet ik dat je langsgeweest bent; vind ik leuk! Bedankt voor het lezen en tot een volgende! Groetjes Elly

Gebruikte Stampin’Up! Producten

Alle producten zijn via mij te bestellen. Klik je op een van de plaatjes hierboven dan kom je gelijk in mijn webshop; als je de hostcode gebruikt ontvang je van mij altijd een leuk bedankje . Voor oktober is de hostcode –  De actuele hostcode is altijd op de homepage en naast of onder het blogbericht te vinden.

Is jouw bestelling groter dan € 200 gebruik dan de hostcode niet; genbruik in dat geval het producttegoed dat je ontvang voor een aanvulling op jouw eigen bestelling.

In de webshop kun je betalen met een creditcard of paypal. Wil je dit liever niet dan kun je natuurlijk ook gewoon bij mij terecht voor jouw bestelling en dan kun je ook gelijk al je vragen stellen als je die hebt.

Bestellen via e-mail; ellyrijnvis@papierplezier.info

Of meebestellen met mij: bestelformulier