Ik begin er iedere keer aan , een nieuw blogbericht maar steeds onderbroken door iets en  wordt dan weer ingehaald door de tijd. Maar deze week iedere dag een kort blogbericht van mij en ik begin met een terugblik op de twee keer Kaart&Klets online die ik inmiddels heb gedaan; donderdagmorgen kun je de laatste van deze maand zien op zowel mijn facebookpagina als op mijn YouTube kanaal.

Bij de Kaart&Klets online augustus heb ik ervoor gekozen om het designpapier van de Masterfully Made,  Earten Elegance en Inked Botanicals collectie-pakketten nog een extra goed te laten zien.  Wist je dat je van alle drie het designpapier met bijpassend kaartkarton in een papierpakket kunt bestellen? Klik op  de onderstaande knoppen voor info en bestellen. En uiteraard voeg ik pakketten samen als je er meerdere besteld zodat je maar 1 x verzendkosten hoeft te betalen.

 

Kaart&Klets online; Masterfully Made

Tijdens de Masterfully Made Kaart&Klets online maakte drie kaarten; lekker kleurrijk! Wil je nog even terugkijken? Dat kan heel eenvoudig; gewoon kikken op deze link:  YOUTUBE

Onder de video in het infoblok staat de lijst met gebruikte materialen. Natuurlijk is alles via mij te bestellen – onderaan dit bericht de bestelinfo. Inmiddels zijn de papierpakketjes die ik laat zien in deze video op verzoek aangepast.  Inhoud van de papierpakket vind je hier

Earthen Elegance

Zo heet het Designpapier en ook het complete collectiepakket heeft deze naam. Je vindt dit collectiepakket op pagina 70-71 van de lopende jaarcatalogus 23-24. Een verassende bundel waar je heel leuke projecten mee kunt maken. Ook met dit designpapier heb ik een papierpakket samen-gesteld die je kunt bestellen zover de voorraad strekt.

Ook de Kaart&Klets Earthen Elegance is nog terug te zien via YouTube

 

Inked Botanicals

Aankomende donderder ga ik aan de slag met het Designpapier Inked Botanicals.  Dat is dan ook gelijk de  laatste Kaart&Klets van deze maand.  En ook deze wordt weer live gestreamd via facebook en op mijn YouTube kanaal. Vind je het leuk om dit soort video’s te kijken en kijk je ook graag een wat kortere video  om inspiratie op de doen voor jouw projecten. En dan bij voorkeur in het Nederlands? Abonneer je op mijn kanaal en als je daarbij het belletje aanklikt krijg een signaaltje als er weer een nieuwe video online komt.

Gebruikte Stampin’Up! Producten en Bestellen

Hieronder alle producten die ik gebruikt heb voor de Earthen Elegance kaarten .  Klik je op een van de plaatjes hieronder dan kom je direct in mijn webshop.Je maakt me blij als je bij een bestelling in mijn webshop de Hostcode gebruikt  – voor augustus is dat – HHPYU9EA – lees je dit bericht na augustus 2023 dan vindt je de actuele hostcode bovenaan de homepage van deze website.

Liever niet in de webshop bestellen? Onderaan dit blogbericht vertel ik wat meer over de overige bestel methoden die je bij mij kunt gebruiken.

Bestelinformatie

Ik verzorg graag jouw bestelling! Je ontvangt altijd een leuk bedankje bij je bestelling!   Heb jij nog Stampin’Up! kortingscoupons van de juli actie? Vergeet ze dan niet in te wisselen deze maand; je vindt de kortingscodes in jouw mailbox.

BESTELLEN KAN  VIA:

Meer informatie over deze verschillende manieren van bestellen? KLIK HIER

NB. gaat er iets mis bij de ideal-betaling van een  bestelling in de webshop neem dan direct even contact op met mij; ik kan je verzekeren dat het altijd in orde komt. 

Dat was het dan voor vandaag! Veel plezier met lezen en tot de volgende! Elly