Eindelijk was ik weer op stoom; afgelopen woensdag deed ik de eerste kaart&klets online in mijn facebookgroep Maak het samen met PapierPlezier.  En leuk om te doen maar mijn hoofd werkte niet echt mee; ik ga van deze twee kaartjes die ik tijdens de kaart&klets maakte dan ook nog  even twee korte video’s opnemen voor YouTube. Ik heb nog even geprobeerd of de video te bewerken was …maar nee dat gaat hem niet worden. De kaartjes echter vind ik zelf wel leuk geworden en wil ik dan ook even laten zien.

 

Stampin'Up! Bee my Valentine

Wist je al dat ik voor de Kaart&Klets online papierpakketten aanbied? Ieder week staat er een bundel met bijpassend desingpapier centraal ( drie per maand) ;  na de Sale a Bration periode – deze loopt tot en met 29 februari – ga ik iedere eerste week van de maand gebruiken om de workshops voor te bereiden – dan komt er dus ook geen Kaart en Klets online  voorbij in de facebookgroep.  De drie pakketten van januari zijn:

  • Bee Mine pakket
  • Perenial Lavender pakket
  • Meandering Meadow pakket

Bestel je een van de pakketten dan ontvang je de pdf’s met werkbeschrijvingen  en een link naar een YouTube video met een extra kaart die je met het  door jou bestelde pakket kunt maken. De inhoud van de pakketten kun HIER vinden.

Stampin'Up! Bee Mine
Stampin'Up! Bee my Valentine

Dit waren de twee kaarten die ik als voorbeeld maakte voor de Bee Mine Kaart&Klets online. De kleuren van het papier en de bijtjes maken dat je er vrolijk van wordt. Het eindresultaat en hoe ik de kaarten maak liet ik afgelopen woensdag zien in de facebookgroep maak het samen met PapierPlezier

En zoals ik al eerder vertelde in dit bericht, voor op mijn YouTube kanaal maakte ik twee verschillende video’s. Een met de kaarten die ik hier ook laat zien en een voor iedereen die het pakket heeft besteld en voor mijn teamleden; zijn krijgen deze maand de workshops  gewoon omdat ze lid zijn van Team Papier Plezier . Ook jij  kan lid worden van mijn team en instappen bij Stampin’Up! Meer weten? neem dan gerust even contact op met mij en neem alvast een kijkje op deze pagina.

Tijdens de Sale a Bration is het extra aantrekkelijk om in te stappen vraag, we hebben weer een geweldig mooie Sale a Bration instapactie!

Vergeet niet om volgende week terug te komen. Ik wil proberen om met wat meer regelmaat een blogbericht te plaatsen. Mijn blog is een beetje verwaasloosd het afgelopen jaar en dat is toch jammer. Ik  betrapte mezelf erop in december toen ik terug ging kijken. Het waren alleen de bloghops en wat acties. En dat is toch wel jammer….want zie alles maar eens terug te vinden in al het social media geweld. Soms is rustig lezen en kijken gewoon ook fijn. Dat was het dan wel voor deze keer! Fijn Weekend en tot de volgende! Groetjes Elly

 

.

Hieronder vind een overzicht van de producten die ik gebruikte voor de kaarten; klik op de afbeelding om er meer van te zien.

 

Alle Stampin’Up! producten zijn bij mij te bestellen :

Wekelijks op vrijdag plaats ik een verzamelbestelling. ls je aan deze bestelling wilt meedoen kun je vanaf zaterdag t/m donderdag voorafgaand de de besteldag jouw bestelling doorgeven . Ik verzend de pakje en pakketten via DHL- de verzendkosten zijn dan voor een pakket dat door de bus past € 4,20 en een groter pakket € 6,45. Kom je de bestelling ophalen bij mij thuis dan betaal je geen verzendkosten.  Aan de verzamelbestelling kun je meedoen door jouw bestelling te plaatsen via:

Naast de verzamelbestelling kun je ook altijd – 24 uur per dag- via de webshop bestellen; gebruik de knop “met hostcode” voor je bestelling; je krijgt van mij dan een leuk bedankje thuisgestuurd. Heb je een bestelling die groter is dan € 200 ; gebruik dan de andere knop om te bestellen in de webshop ( of overweeg om in te stappen en lid te worden van mijn team😉)

 

Individuele bestelling

Als laatste kun je ook een bestelling plaatsen die direct bij jou thuis bezorgd wordt vanuit het Stampin’Up! magazijn; de verzendkosten voor deze bestelling zijn € 7,95. Voor deze bestellingen kun je email sturen nar ellyrijnvis@papierplezier.info of even bellen 06-10341500