Stampin'Up! Apple Harvest

Deze superleuk slimline kaart heb ik gecased (casen=namaken) van Mary Fish. Ik wilde eens kijken of het mij zou lukken om dat van begin tot einde vol te houden….en dit voorbeeld was zo prachtig dat ik er het geen geweld aan wilde doen.  Ik heb geprobeerd het zoveel mogelijk gelijkend te maken en vind ze echt prachtig geworden!  Nu daag ik jou uit om het ook eens te proberen!

Maten voor de Slimline kaart:

 • basiskaart crumb cake: 21 x 18 cm – rillen op 9 cm
 • Mat Mossy Meadow: 19 x 7 cm
 • Basic White mat: 18,5 x 6,5 cm
 • strookje voor de tekst: 7 x 2 cm
 • Basic White mat voor de binnenkant kaart: 20,5 x 8,5 cm

Hieronder alle producten die ik gebruikt heb voor dit kaartje. Alle Stampin’Up! Producten kun je via mij bestellen. Klik je op een van de plaatjs hieronder dan kom je gelijk in webshop. Liever niet in de webshop bestellen; onderaan dit blogbericht vertel ik wat meer over de ander bestelmethoden die je bij mij kunt gebruiken.

Stampin'Up! Apple Harvest

Lade Kaartje of KaartKadootje?

Dit Lade-Kaartje zag ik bij een Duitse Demonstratrice; Katja Hamman ( Kreativepause-el) en dit was te leuk om te laten lopen. Ik was ook verrast toe ik zag hoe leuk die werd met de uitvoering die ik hiervoor koos en hoop dat jullie met de onderstaande maten aan de slag gaan om er zelf ook een te maken; altijd leuk om weg te geven. Je ziet hoe ik hem maak in deze (live) video op mijn YouTube kanaal  

De maten voor het Lade – Kaartje:

 • Lade: 21,8 x 13,8 cm – rillen op alle vier de kanten op 1,4 en 2,9 cm
 • Designpapier voor in de lade 15,5 x 7,5 cm*
 • Handvat: kaartkarton 17 x 1,5 cm; aan beide kanten rillen op 5,5 cm
 • Ombouw lade:  kaartkarton 19,3 x 18,2 cm rillen LK aan beide zijden op 1.6 cm , rillen KK aan beide zijden op 8,3 cm
 • Kaarthouder: kaartkarton 16 x 16 cm, aan een kant rillen op 4 en 8 cm
 • Desingpapier voor de kaarthouder: 15,5 x 7,5 cm *
 • Kaartje; gekleurd kaartkarton 16 x 8 cm, witte mat ; 15,5 x 7,5 cm
 • Stopper en tekststrookje: gekleurd kaartkarton 11×2 cm; witte tekststrook 10,5 x 1,5 cm

* gebruik je 6×6″inch designpapier hou voor de matten dan de maten 15,2 x 7,2 cm aan.

Hieronder alle producten die ik gebruikt heb voor het lade-kaartje.  Klik je op een van de plaatjes hieronder dan kom je direct in mijn webshop. Liever niet in de webshop bestellen? Onderaan dit blogbericht vertel ik wat meer over de overige bestel methoden die je bij mij kunt gebruiken.

De kaart&klets zomer-edite was er een met  het Designpapier in de hoofdrol. Ik liet een kaartje zien dat ik ook maakte tijdens het team-event in Birmingham; een leuk project uit de workshops van @Michelle Last kwam; superschattig met het Zoo Crew DSP . Het tweede projectje maakte ik met het Les Shoppes desingpapier. Een notitieboek-houdertje; altijd handig om dit soort weggevertjes op voorraad te hebben. Wil je weten hoe het gemaakt is en wat er gebruikt is klik dan even door naar deze YOUTUBE- video

Kerst in Juli

Het is heel Amerikaans “kerst in juli”. Maar goed Stampin’Up! is dan ook van orgine Amerikaans en Kerst….je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen toch! Een paar leuk kaartjes met de Online Only kerstproducten – de voorbeelden zijn net even anders en kunnen het hele jaar door gebruikt worden; wil je meer zien klik dan even door naar deze YouTube-video

Stampin'Up! On Horse Open Sleigh
Stampin'Up! Very Merry

En dan last but not least; de So Refresshing van de voorlaatste Kaart&Klets online. Ook weet zo’n heerlijk zomerse bundel waarmee je heel veel kanten op kunt. Gewerkt met de lekker zomerse Brights kleurencollectie. En dit is het resultaat. Ook hiervan vind je de gebruikte producten en hoe ik deze drie kaarten maakte op mijn YouTube kanaal

Stampin 'Up! So Refreshing

Bestelinformatie

Ik verzorg graag jouw bestelling! Je ontvangt altijd een leuk bedankje bij je bestelling en in actiemaand juli ontvang je nog meer.  Want bestel je een stempel of bundel in juli dan ontvang je bij iedere € 60,00 ( product-waarde) een kortingscoupon van € 6,00,

En je mag een van de stempelsets/bundels uit mijn tweedehands collectie uitkiezen en daarnaast ontvang je natuurlijk ook het maandbedankje van juli.

Dat is drie keer feest!

BESTELLEN KAN  VIA:

Meer informatie over deze verschillende manieren van bestellen? KLIK HIER

NB. gaat er iets mis bij de ideal-betaling van een  bestelling in de webshop neem dan direct even contact op met mij; ik kan je verzekeren dat het altijd in orde komt.