Dear international readers, please use the translate button on the left side of the bottom to translate this message to your preferred language.

Ik heb het al vaak verzucht; de tijd vliegt! Weer een maand om en morgen zijn we officieel over de helft van het jaar. Het blijft me verbazen hoe alles sneller voorbij lijkt te gaan. Juni is het stil gebleven bij PapierPlezier. Na een hectische meimaand begon ik om eerlijk te zijn hondsmoe aan deze maand; er moest nog het nodige ingelopen worden waar ik in mei niet aan toe gekomen was  en het was simpelweg teveel, tekort op elkaar. Ik heb dan ook besloten om het toch maar even rustiger aan te doen en wat tijd voor mezelf en voor mijn man en familie vrij te maken. Ik ben ook blij te kunnen vertellen dat de het stapje terug en het even tijd voor mezelf nemen me goed heeft gedaan!

 

Daarnaast heb ik het vorige weekend een geweldig evenement in Birmingham – Engeland gehad. Op uitnodiging van Michelle Last mocht wij naar het Pinkies Weekend. Wat een feestje was dat! En als extraatje was het een van 35 evenementen waar het 35 jarig bestaan van Stampin’Up! werd gevierd werd met een van de stafleden van Stampin’Up! uit Amerika met het Pinkies Team van Michella Last. En wij hadden het genoegen dit te mogen vieren met Sara Douglass de CEO van Stampin’Up! Het heeft er allemaal aan bijgedragen dat ik nu kan zeggen: Ik ben terug! Vol enthousiasme en vol inspiratie!

Kaart&Klets Online

En dat ik terug ben hebben jullie vanmorgen kunnen horen en zien tijdens een nieuwe Kaart&Klets online. Hier maakte ik deze drie kaarten – gebaseerd om swapkaarten die ik in Birmingham heb gekregen. Ik laat in de in de video alle swapjes zien. Correctie – bijna alle swapjes, de 3d swaps ben ik vergeten te laten zien maar die komen volgende week nog wel even langs.

Stampin'Up! Sending Smiles

Mijn Swap

Stampin'Up! Masterfully Made

Mijn swap heb je misschien al voorbij zien komen in de videohop van afgelopen zaterdag. Het is er dit keer een waar een verhaal aan vast zit! Alle swaps waren netjes op tijd klaar; ik moest alleen de inhoud nog binnen krijgen.

Manlief en ik zouden nog twee dagen doorbrengen met mijn broer en schoonzusje in en om het mooie Wijk bij Duurstede; een geweldige locatie die als uitvalsbasis dien voor fietstochtjes door rivierenland, de Betuwe en de Utrechtse Heuvelrug. Een van onze favoriete plekjes binnen Nederland. Vol vertrouwen dat het pakketje wel binnen zou zijn hebben wij genoten van twee heerlijk dagen.

Bij thuiskomst woensdagavond volgde de teleurstelling. PostNL heeft niets bezorg…nog steeds niet ! Gelukkig krijg ik wel netjes mijn geld terug van het bedrijf waar is bestelde (Plein.NL).  Paniek ! Want donderdag vlogen we al vroeg naar Engeland,  half vijf ’s morgens moest ik op Schiphol staan……Wat nu???

Gelukkig zijn er in Birmingham genoeg shopping mogelijkheden en daar heb ik toch nog iets gevonden om in de doosjes te doen -niet wat ik wilde- maar nood breekt wetten. En ’s avonds hebben we met elkaar alles afgemaakt wat nog afgemaakt moest worden. Teamwork makes Dreamwork!

Wil je zien hoe het swapjes bedoeld was? Dat kan op mijn YouTube kanaal

 

kleine sfeer impressie; het was helemaal geweldig!

Ik ga het weer proberen; jullie mee laten genieten van mijn Stampin’Up! avonturen en andere leuke dingen die voorbij komen. Het bloggen is de afgelopen maanden te veel bij ingeschoten en dat vind ik persoonlijk gewoon jammer! Dus vanaf nu ga ik er weer voor en zal ik proberen om minimaal drie keer per week een bericht(je) te plaatsen. De ene keer wat meer Stampin’Up! en de andere keer iets meer over Elly.

Een heel fijn en goed weekend en tot een volgende blog! Groetjes