Joy of Christmas is het papierpakket dat ik donderdag gebruikte voor de serie Kerst/Winter inspiratie en zaterdag kwam de video met het Nostalgie pakket online waarbij het leuk Saint Nick DSP gebruikte

Daarmee maakte ik verschillende kaartjes hieronder zie je welke ik maakt de maten van de kaartjes en wat ik gebruikte voor de kaarten. 

Stampin'Up! Joy of Noel

Joy of Christmas

Kerstkaarten in de traditionele kleuren, dat is wat je gaat zien met dit pakket. Groen, Rood en Goud zijn ook in deze klassieke kerstkaarten de basis. Het blijft gewoon mooi.

 

 • Basiskaart – 21 x 14,5 cm * Cherry Cobbler / Basic White 
 • Mat – 14 x 10 cm – Basic White / Joyful DS
 • extra kk om te stansen en te stempelen
 • Mat binnenin de Cherry Cobbler kaart; Basic White – 14 x 10 cm

Gebruikte materialen onderaan dit bericht in het productoverzicht.

Saint Nick

De eerte keer dat ik werkte met het Nostalgie pakket uit deze serie.  En ik vind het leuk! Heerlijk die ouderwetse warme plaatjes die hierbij horen. In deze hectische tijden is het soms fijn om daar even bij weg te dromen. 

Basis liggende kaart;

 • Mossy Meadaow – 21 x 14,5 cm – rillen op 10,5 cm
 • Mat Traditions Of St. Nick DSP – 10 x 14 cm
 • Cirkel Traditions Of St. Nick-uitstansen
 • Kerstman uitknippen uit Traditions Of St. Nick
 • Old Olive voor de tekstlabel

Staande Kaart

 • Basiskaart Cherry Cobbler- 21 x 14,5 cm – rillen 10,5 cm
 • Mat Traditions Of St. Nick DSP – 14 x 10 cm
 • Label Copper Clay

Voor beide kaarten een witte mat voor de binnenkant van 14 x 10 cm

Stampin'Up! Saint Nicks

Blogberichten Kerst/Winter Inspiratie

Van alle projectjes die ik maak voor de serie Kerst&Winter inspiratiek komen er blogbericht online; soms twee of drie samen. En als er eens een wat groter projectje tussen zit dan komt daar een apart berichtje van 

Naast deze serie gaan de reguliere bloghops ook gewoon nog door. Zo ook de facebookhops en de videohops waar ik aan meedoe. Als het kan zal ik het combineren maar je zult ook wel eens iets totaal anders voorbij zien komen tussen deze serie door . 

Kom zeker nog eens terug! Laat af en toe een berichtje achter; dan weet ik dat je langsgeweest bent; vind ik leuk! Bedankt voor het lezen en tot een volgende! Groetjes Elly

Gebruikte Materialen:

Bestellen

Alle producten zijn via mij te bestellen. Klik je op een van de plaatjes hierboven dan kom je gelijk in mijn webshop; als je de hostcode gebruikt ontvang je van mij altijd een leuk bedankje . Voor oktober is de hostcode UQ3XKZZ3.  De actuele hostcode is altijd op de homepage en naast of onder het blogbericht te vinden.

Is jouw bestelling groter dan € 200 gebruik dan de hostcode niet; genbruik in dat geval het producttegoed dat je ontvang voor een aanvulling op jouw eigen bestelling.

In de webshop kun je betalen met een creditcard of paypal. Wil je dit liever niet dan kun je natuurlijk ook gewoon bij mij terecht voor jouw bestelling en dan kun je ook gelijk al je vragen stellen als je die hebt.  Ik bestel wekelijks op maandag en indien nodig nog eens op vrijdag dus je hoeft nooit lang op jou bestelling te wachten. En ….je bespaart meestal ook op de verzendkosten als je via mij besteld. Meer informatie over de verschillende manieren van bestellen vindt je op deze pagina

Bestellen via e-mail; ellyrijnvis@papierplezier.info

Of meebestellen met mij: bestelformulier