Afgelopen week kwam ons leven even helemaal tot stilstand. De avond voor mijn verjaardag kwam dat nare telefoontje. Een van mijn drie broers had een ongeluk gehad. Hij ligt in het ziekenhuis en de vooruitzichten zijn niet goed. Op zo’n moment gaat je leven even op slot.

Naar mate de week vorderde kwam het besef dat het leven hoe dan ook weer doorgaat. En dat is ook de reden dat ik besloten heb om onze zorgen met jullie te delen. Ik vind dit altijd een lastig dilema omdat je toch meestal even langs scrolt om even te ontspannen en te kijken of er nog wat nieuwe inspiratie te vinden is.  Maar dit heeft invloed op mij en dus ook op wat ik doe; het zal de komende tijd anders zijn. Al ga ik zeker wel door! 

Op al mijn social media heb ik dit gedicht gedeeld en het verwoord een beetje het niemandsland waar wij als familie nu zijn; tussen hoop en vrees

 

Doorgaan en bezig blijven

Omdat bezig blijven nog altijd de beste therapie blijkt te zijn voor mij gaan alle workshops die ik gepland heb staan  gewoon door.  En er stonden ook al wat plannen klaar voor eind deze maand, maart en april. Bekijk de workshopagenda maar eens; daar staan inmiddels al wat voorzetjes in. De komende week komt ontbrekende informatie daat nog bij.

Wat ook blijft doorgaan is de Kaart&Klets online – iedere maand drie keer live in de facebookgroep Maak het samen met PapierPlezier.

  • dinsdagmorgen 13 februari – 10.30 uur : Trusty Toolbox
  • dinsdagmorgen 20 februari – 10.30 uur: Flight&Airy
  • dinsdagmorgen 27 februari – 10.30 uur: Softly Stippled

Hieronder de drie pakketten die besteld kunnen worden voor de Kaart&Klets online; klik op de foto om doorgelinkt te worden de bestelformulieren

Ook blijvertjes

En natuurlijk blijft ook Winterfeest – en ik ga vast verklappen dat  winterfeest een vervolg krijgt. Daarover ga je deze week meer lezen op de facebookpagina Seizoensfavorieten. De BvK * groepen  zijn een samenwerking met mijn teamgenoot Sarine Zijderveld. Een extraatje voor iedereen die bij een van ons een bestelling plaatst van € 60,00 of meer ; een extra klant bedankje dus waarbij je dubbele tutorials  krijgt- een van Sarine en een van mij. En dat is dus echt twee voor de prijs van een….Je plaatst een bestelling en je krijgt daarvoor de 12 tutorials van 2 demonstrators in 2 verschillende stijlen!

En verder blijf ik ook zoveel mogelijk meedoen met de facebookhops-bloghops en videohops. Inspiratie geven en mooie projecten laten zien

En natuurlijk kun je ook gewoon je bestelling bij mij blijven plaatsen; graag zelfs! Aankomende vrijdag staat er weer een verzamelbestelling op het programma. Ik beschouw iedere bestelling die bij mij geplaatst wordt nog steeds als een cadeautje.

* BvK = bedankje voor klanten😉

verrassende vrijdag

Deze zien we voorlopig niet meer terug. Het wilde ook maar niet lukken en om mezelf niet nog meer in de stress te jagen gaat deze voorlopig even op lange baan. Wat ik daarvoor klaar had staan kan ik de komende tijd gebruiken voor de facebook- en videohops. Dat geeft ook even lucht zodat ik daar niets nieuws voor hoef te bedenken.

Ik denk dat ik zo ongeveer alles wel op een rijtje heb gezet. De komende tijd zal ik  best nog eens teruggrijpen naar dit bericht. Maar voor nu; zoveel mogelijk over naar de orde van de dag. Ik wens jullie een fijne dag …en tot de volgende! Groetjes; Elly