Dear international readers, please use the translate button on the left side of the bottom to translate this message to your preferred language.

Welkom bij de bloghop Augustus van het Positive Inkers Designteam. Het Positvie Inkers Desingteam is een groep van vijf intercontinentale Stampin’Up! Demonstrators die creativiteit en inspiratie met jullie willen delen. Deze maand zetten we de In Colors in de spotlights. Ik heb gekozen om aan de slag te gaan met de heldere kleuren van de 2022-2024 In Colors.

Oei….ik heb er helemaal overheen gelezen …in de spotlights hadden de 2023-2025 In Colors moeten staan; ik heb gewerkt met de 2022-2024 In Colors. In Nederland zeggen we dan Het is wat is, ik kan er nu even niets meer aan veranderen! 

I read all over it…in the spotlight should have been the 2023-2025 In Colors; I worked with the 2022-2024 In Colors. In the Netherlands we say It is what is, I can’t change anything about it now! so sorry!

Alle kleuren in een kaart? Het kan!

Omdat ik bij voorkeur alle vijf de kleuren wild gaan gebruiken en ik geen overload aan kaarten wilde maken heb ik een achtergrond gestempeld met een van de stempels uit de Artistically Inked stempelset. Hiermee kun je een mooie watercolor look achtergrond maken. Op het het kaartje wat hierboven staat heb ik de stempel afgedrukt op een strook basic white  van 14 x 8 cm. Hiervoor heb ik alle kleuren uit In Color serie gebruikt. Ik heb het matje met Maskingtape afgeplakt en ben begonnen met Sweet sorbet, deze kleur heb ik driek keer vlak onder en over elkaar gestempelt. Datzelfde heb ik met Tahitian Tide gedaan maar dan twee keer en als laatste nog 1 keer gestempelt met Orchid Oasis. Het maskingtape heb ik vervolgend over het rode vlak geplakt. Daarna heb ik aan de andere kant nog een keer gestempelt met Starry Sky en Parakeet Party.

En dan moet er met die achtergrond natuurlijk nog een kaartje gemaakt worden. Deze heb ik heel eenvoudig gehouden. Achter de gestempelde mat een strook Parakeet Party kaartkarton van 14 x9 cm en een thick Basic White basiskaart van 21 x 14 cm – gerild en gevouwen op 10,5 cm. De tekst komt uit de stansenset Wanted to Say en bestaat uit twee laagjes; de onderlaag (letter-mat) is Parakeet Party kaartkarton en de letters zijn uit Basic White kaartkarton gestanst. Nog wat 2022-2023 In Color Pearls eromheen en klaar! Deze kaart kun je natuurlijk ook in serie maken met alle denkbare kleuren !

Ik kon het niet laten. Een tweede kaartje gemaakt voor deze hop. De basis van deze kaart is Sweet Sorbet kaartkarton – 21 x 14,5 cm – gerild en gevouwen op 10,5 cm. De basic white mat ( 14 x 10 cm) is aan de onderkant gestempeld met de watercolor look stempel uit de Artiscally Inked stempelset. En daar moest gewoon een verjaardagskaart van gemaakt worden! Dus ik heb de Bold Bouquet bundel erbij gepakt. Wat  bloemen en blaadjes gestempeld met Sweet Sorbet, Parakeet Party en Starry Sky en uitgestanst met de bijpassende stansenset. Daarna heb ik eerst de tekst “Happy Birthday” uit deze stempelset gestempelt en uitgestanst met een van de Something Fancy stansen.  Dit label heb ik verhoogd met dimensionals op de overgang tussen kleur en wit geplakt. En toen konden de bloemen, blaadjes en takjes verdeeld worden ronde het label. Tot slot nog wat 2022-2024 In Color Pearls op het label want ene verjaardagskaartje zonder bling…dat kan niet!

Hop je met ons mee?

Een hop doe je nooit alleen! Neem zeker even een kijkje bij mijn getalenteerde collega demonstrators die ook een bericht hebben geplaats op hun blog met dit thema. Hieronder de namen van mijn Positive Inkers teamgenoten; klik op de naam en je wordt doorgelinkt naar hun website. 

Ik vond het leuk dat je even langs kwam op mijn blog en stel het ook op prijs als je even laat weten in de reacties dat je langs  ben geweest. Fijne dag! En tot de volgende Blog! Elly

Hieronder alle Stampin’Up! producten die ik gebruikt heb. Klik je op een van de plaatjes hieronder dan kom je direct in mijn webshop. Liever niet in de webshop bestellen? Lees dan nog even door.

Bestelinformatie

Ik verzorg graag jouw bestelling! Je ontvangt altijd een leuk bedankje bij je bestelling of je nu in de webshop besteld met Hostcode of direct bij mij. Vergeet bij een bestelling in augustus je couponcode’s van € 6,00  die je in julie bij elkaar gespaard hebt niet in te wisselen!

BESTELLEN KAN  VIA:

Meer informatie over deze verschillende manieren van bestellen? KLIK HIER

NB. gaat er iets mis als je via ideal betaald in de webshop neem dan direct even contact op met mij; ik verzeker je dat het altijd in orde komt. Uiteraard kun je ook jouw individuele bestelling direct bij mij plaatsen; ook dan wordt deze direct vanuit het Stampin’Up! magazijn bij jou thuis bezorgd.