De tweede maandag van september en dat is de dag van de maandelijkse bloghop met Stempelschatten! Welkom bij onze bloghop! Deze maand werken we met het thema Heerlijke Hobbies. Met deze bloghop willen we jullie stempels laten zien die we over het hoofd zien in de jaarcatalogus of die een beetje in de vergeethoek zijn gekomen. Lees, kijk en geniet mee met de verschillende blogs die met het thema Heerlijke Hobbies zijn gemaakt

Heerlijke Hobbies

Een heerlijke hobbie van ons is reizen. En daar is deze kaart op gebaseerd. Ik hou enorm veel van de verschillende kusten in Europa. Ruim 10 jaar geleden hebben mijn man en ik een vakantie doorgebracht op verschillende plekken in Denemarken en Zweden. En ik zal nooit vergeten hoe verbaasd ik was dat wij bij de zee eindigden toen we een boswandeling aan het maken waren. Ja je zag meeuwen en we wisten natuurlijk dat we vlak aan de oostkust van Denemarken stonden. Maar dat je zo het water in kon lopen uit het bos vandaan. Echt nooit geweten. En Prachtig dat ook zeker. 

Laagjes.

Voor deze kaart heb ik de stempelset en Grassy Grove gebruikt en de daarbij passende Grove stansenset. Een geweldige set voor de liefhebbers van bos en …ook van zee! Want laat je fantasie maar gaan! En dat heb ik gedaan. De opbouw van de mat bestaat uit verschillende uitgestanste laagjes bos met een doorkijkje naar wat lage duinen en daarachter ligt dan die kalme Oostzee. Om het duingebiedje wat aan te kleden heb ik er heel subtiel met de zandstempel uit de stempelset Seaside Bay wat “zand” ingestempel met Crumb Cake inkt. En het ergste wit weggehaald door met de Wink of Stella over het duinegebied te kleuren.De zeemeeuwen heb ik erin getekend met een zwarte Stampin Write marker.

De lucht is geblend met behulp van de Blending Brushes en verschillende tinten blauw. En om de “duinen” te beschermen heb ik een met de randstans een masker gemaakt die ik eroverheen plakte voordat ik ging blenden.

De binnenkant

Natuurlijk moet er wel een bijpassende tekst in een kaart. En ook die komt uit de Grassy Grove stempelset “Soms moet je weten dat iemand er echt om geeft”. Een mooie tekst die je mag invullen zo jij wilt! Onderaan dit bericht vind je een producttabel met de gebruikte Stampin Up producten. Maar eerst….nog even doorhoppen naar een van de andere deelnemers aan deze bloghop! In het blokje hieronder vind je de namen, klik op een van de namen om naar dat blogbericht te gaan. Veel plezier met hoppen en graag tot de volgende keer! Gr. Elly

Bestelinformatie

Ik verzorg graag jouw bestelling! 

BESTELLEN KAN  VIA:

Meer informatie over deze verschillende manieren van bestellen? KLIK HIER

De laatste verzamelbestelling van deze maand gaat morgen na 17.00 uur de deur uit; actie van deze maand: geen verzendkosten bij een bestelling vanaf € 50,00 van 6 september t/m 15 oktober ( dit omdat ik geen verzamelbestellingen kan aannemen ivm vakantie e.d.