Dear international readers, please use the translate button on the left side of the bottom to translate this message to your preferred language.

Welkom in Oktober! De maand van de dankdagen, dankbaar zijn en de maand dat er in Canada Thanksgiving wordt gevierd. En zoals iedere maandop de eerste, welkom bij de bloghop van het Positive Inkers Designteam. Het Positvie Inkers Desingteam is een groep van vijf intercontinentale Stampin’Up! Demonstrators die creativiteit en inspiratie met jullie willen delen.

Het maandthema voor oktober is Giving Thanks/Dankbaar. Maar dat was vast al wel geraden denk ik! En er is genoeg om dankbaar voor te zijn. Ik zie het nu we op vakantie zijn en ik ben ook heel dankbaar dat we hier in alle vrijheid nog samen van mogen genieten

Stampin'Up

Blessed beyond measure

Dat is het tekstsentiment dat ik heb gebruikt voor de kaart die voor deze bloghop heb gemaakt. Een kaart in het teken van thanksgiving. Ik zien het hier in Oostenrijk ook om mee heen. Mooi versierde karren als dank voor de oogst, koeien die mooi versierd van de bergen afgedreven worden door mooi aangeklede mensen om hun dankbaarheid te tonen voor het feit dat ze met hun jongen weer  voor een jaar behouden zijn. Het zal ook het jaargetijde zijn dat we erbij stil staan en dat is ook mooi!

Blessed beyond measure. Als je het letterlijk gaat vertalen : onmetelijk gezegend. En dat is zoals ik het voel momenteel. Zoveel in ons leven om dankbaar voor te zijn. En daarom ook aan de binnenkant van de kaart de tekst”every day with you is better”. Gewoon waar en goed om af en toe eens bij stil te staan.  Momentjes van dankbaar zijn.

Stampin'Up! Fruitful Blessings

Twee bundels

Voor de giving thanks kaart gebruikt ik twee verschillende bundels en designpapier uit de Minicatalogus. De gebruikte producten vinden jullie later deze week onder dit blogbericht. En wil je weten hoe ik het kaartje gemaakt heb? Dat laat ik aankomende week zien als ik weer thuis ben tijdens een Kaart&Klets online.  Vergeet nu vooral niet door te hoppen want ook de andere deelnemers hebben weer iets gemaakt speciaal voor deze hop!

Hieronder de namen van mijn Positive Inkers teamgenoten; klik op de naam en je wordt doorgelinkt naar hun website. 

Ik vond het leuk dat je even langs kwam op mijn blog en zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Veel plezier met hoppen! Groetjes en tot een volgende! Elly

Deze hop is ook te zien op INSTAGRAM.  Leuk als je het daar ook even❤️ een like geeft