Frisse Start met Stempelschatten

door | 8 jan 2024 | Blog, Bloghop

Er is niet alleen al weer een maand voorbij, we zijn ook weer een jaartal verder! En dat roept om een Frisse Start!  Een Frisse start met een Stempelschat! En de mijne is een ware teruggevonden schat; ik heb de stempelset Just my Type gebruikt en toen ik hem uit de kast haalde bleek deze nog helemaal nieuwe te zijn! Oeps! En dat terwijl ik deze direct bij de eerst mogelijkheid besteld had omdat ik er zoveel in zag! Naast Just my Type heb ik nog de stempelset Alphabest gebruikt en de 3d embossingfolder Timeworn Type.

Onbeschreven …..

Wat te doen met deze stempelset?  En soms heb je dat,  zo’n opspringend lichtje boven je hoofd met ….dat wordt het! Het jaar is nog maar een weekje jong en ligt spreekwoordelijk als een onbeschreven blad voor ons. Het is een redelijk “clean” kaartjes geworden om dat te verbeelden met in de typemachine een blaadje dat nog bijna helemaal leeg. Daarachter is Thank You gestempeld om het jaar dat achter ons ligt de bedanken…symbolisch gezien dan; het zou zomaar eens een gewoon dankjewel kaartje kunnen worden, hihihihi.

Dubbele achtergrond

Hier zie je dat er naast de mat met de Thank You – achtergrond ook nog een mat gemaakt is met de 3d emossing folder Timeworn Type.

Mooi zo verschillende laagjes op elkaar . Begonnen met een basiskaart van Balmy Blue kaartkarton, dan de basic white mat die ge-embossed is en daarop nog weer een dubbele mat van Balmy Blue en  Basic White kaartkarton. Deze is verhoogd op de basiskaart geplakt met dimensionals. De typemachine is gestempeld en uitgeknipt en ook verhoogd op het kaartje geplakt. Voordat ik dat deed heb ik met de Balmy Bleu write marker nog even gespetterd over het witte matje; en als laatste nog wat kleine Festive Pearls eromheen.

Hallo 2024!

Het kan nog steeds toch? Iedereen de allerbeste wensen voor dit komende jaar. Laten we er met elkaar een mooi, verdraagzaam en creatief jaar van gaan maken!

Ik zeg dan ook volg enthousiasm:  Hallo 2024! ik hoop dat jij een SUpermooi jaar wordt voor iedereen!

Nog heel even dit:

Wij zijn op zoek naar een paar extra deelnemers aan deze unieke en veelbezochte bloghop met Stempelschatten. Iedere maand zetten we Stampin’Up! producten in de spotlights die in de vergeethoek zijn geraakt of helemaal over het hoofd zijn gezien. En we streven er daarbij na om allemaal een andere stempelset/bundel te gebruiken. Ben jij niet bang voor een leuke en creatieve uitdaging , ben je Stampin’Up demonstrator en maak je regelmatig creatieve blogberichten?

Stap de drempel over en kom met ons hoppen! Stuur een aanmeldingsverzoek met jouw blogadres naar mij of een van de andere deelnemers! 

Hoppen!

En nu dan; doorhoppen naar de volgende! Klik op een van de namen hieronder om te zien wat er zoal gemaakt is deze maand! Veel plezier met hoppen ….en we waarderen het enorm als je ook nog even een berichtje achterlaat! Groetjes en tot de volgende; Elly

Hop je even met ons mee?

En nu dan; doorhoppen naar de volgende! Klik op een van de namen hieronder om te zien wat er zoal gemaakt is deze maand! Veel plezier met hoppen ….en we waarderen het enorm als je ook nog even een berichtje achterlaat! Groetjes en tot de volgende; Elly

8 Reacties
 1. Yolanda

  Hi, hallo 2024. Leuke kaart geworden. En ik moet bekennen dat de set hier ook nog ongebruikt in de kast staat. Dat wordt een volgende uitdaging denk ik. Leuk met die embossingfolder erbij.

  Antwoord
  • EllyRijnvis

   Dankjewel! Uit de kast met die stempel! Ik zie ook nog wel een scrab/ journal pagina komen met deze

   Antwoord
 2. Yvon Doensen...

  HI, Elly, ik twijfel nog steeds over deze stempelset idd met de reden dat hij misschien in de kast blijft liggen. Mara als ik jou kaart dan weer zie dan denk ik hij blijft mooi, net als je mooie kleur in de mooie kleur Balmu Blue. Een SUper creatief 2024, liefs Yvon

  Antwoord
  • EllyRijnvis

   Echt een leukerd die te lang is blijven liggen; en toen ik die kast in dook kwam fit idee opborrelen. En dat zachte blauw past mooi bij deze tijd ban het jaar

   Antwoord
 3. Annette Elias

  Wat een Superleuke kaart is dit geworden Elly! Clean en toch met lekker veel te zien en te bewonderen! Het is een prachtige set! Hopelijk ga je hem nu vaker gebruiken!

  Antwoord
  • EllyRijnvis

   Ja er moet wel wat te doen zijn en zeker te zien op kaartje; het clean houden is de grootste uitdaging bij mij. Was leuk om te maken

   Antwoord
 4. Geke van der Vegt

  Heel erg leuk geworden! Ook de symboliek die je in je bericht schrijft, komt helemaal uit in het kaartje. Goed gedaan!

  Antwoord
  • EllyRijnvis

   Dank je we Geke! Het is echt een leukerd die te lang was blijven staan.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.