Ik vind het altijd een leuke uitdaging om mee te doen aan verschillende hops. Gisterenavond kwam er weer een hop online. Deze keer de Feelgood Stampin’videohop met het thema Frisse Start.

De Frisse Start is bij mij vertaald naar blikjes fris met fris fruit en frisse kleuren.

Stampin'Up!

Het voorbeeld van dit kaartje maken was een feestje! Even helemaal los met verschillende kleuren en tecniekjes. Dan vergeet ik alles om heen inclusief de tijd…..

Stampin'Up! Simply Sparkling

De binnenkant

De basis van de kaartjes maakte ik van desingpapier en deze is in drie delen gevouwen zodat er ook nog een pocket aan de binnenkant gemaak kon worden. Voor de rechterkant heb ik een mat van Basic White kaartkarton geblend met de Blending Brushes in de drie kleuren die ik voor deze kaart had gekozen; Melon Mambo, Lemon Lime Twist en Daffodil Delight.

De blikjes zijn gestempeld met memento en voor de andere stempels heb ik tone in ton gestempeld met dezelfde kleuren die ook voor het blenden zijn gebruikt.

Stampin'Up! Simply Sparkling

En natuurlijk heeft een kaartje ook een voorkant; In dezelfde kleuren maar na net even anders. Voor de mat aan de voorkant maakte ik een achtergrond van de sparkles uit de stempelset en dit bouwde ik op in dezelfde kleurvolgord als de binnenkant. Daarna de bubbles uitgestanst uit kaartkarton. Voor de blikjes gebruikt ik een strook Basic White kaartkarton die ik vooraf in de de drie kleuren heb geblend, daarna de blikken gestempeld met memento en toen uitgestanst. Voor de boven en onderkant van deze blikjes gebruikte het zelfklevende Shimmer Silverpapier om te stansen, En als laatste nog de rietjes en het fruit gestempeld en gestanst. Om de blaadjes te kleuren en wat accentkleur te geven aan het fruit gebruikt ik deze keer de Stampin’Write markers.

Feelgood Stampin’Videohop januari; Frisse Start

In de video maak ik het kaartje dat ik hier liet zien nog een keerte maar dan in drie pastel kleuren. Dat waren Calypso Coral, Fresh Freesia en Lemon Lolly. Onderaan dit bericht vind je producten die ik gebruikte en kun je, als je op de foto’s klikt,  deze goed bekijken in de webshop.

Laat me weten dat je langs geweest bent door een reactie achter te laten, dat is altijd leuk voor de makers. Tot de volgende maar weer! Groetjes Elly.

Alle Stampin’Up! producten zijn bij mij te bestellen :

Wekelijks op vrijdag plaats ik een verzamelbestelling. ls je aan deze bestelling wilt meedoen kun je vanaf zaterdag t/m donderdag voorafgaand de de besteldag jouw bestelling doorgeven . Ik verzend de pakje en pakketten via DHL- de verzendkosten zijn dan voor een pakket dat door de bus past € 4,20 en een groter pakket € 6,45. Kom je de bestelling ophalen bij mij thuis dan betaal je geen verzendkosten.  Aan de verzamelbestelling kun je meedoen door jouw bestelling te plaatsen via:

Naast de verzamelbestelling kun je ook altijd – 24 uur per dag- via de webshop bestellen; gebruik de knop “met hostcode” voor je bestelling; je krijgt van mij dan een leuk bedankje thuisgestuurd. Heb je een bestelling die groter is dan € 200 ; gebruik dan de andere knop om te bestellen in de webshop ( of overweeg om in te stappen en lid te worden van mijn team😉)

Individuele bestelling

Als laatste kun je ook een bestelling plaatsen die direct bij jou thuis bezorgd wordt vanuit het Stampin’Up! magazijn; de verzendkosten voor deze bestelling zijn € 7,95. Voor deze bestellingen kun je email sturen naar ellyrijnvis@papierplezier.info of even bellen 06-10341500