Vandaag wordt er weer gehopt. Dat blijft toch leuk om aan mee te doen. Deze keer een videohop met het Feelgood Designteam. Al moet ik zeggen dat het thema voor deze maand lastig was. Ongebruikelijke kleuren. 

Ik heb het maar op mijn manier ingevuld…. met een kleurcombinatie die ik normaal gesproken niet zo snel bij elkaar zou zoeken; Blackberry Bliss, Pretty Peacock en PecanPie. Hieronder de link naar de videohop; vergeet zeker niet om nog even door te hoppen naar de andere teamleden die meedoen deze maand. Alle linken zijn te vinden in het informatieblok onder de video.

Cadeautjes!

Dit is het uiteindelijk geworden. Twee op elkaar gestapelde cadeau-doosjes met een gestempelde deksel. Mooi lint eromheen en dan heb je weer wat! Of niet soms. Dit soort projectjes blijven leuk om te maken en om weg te geven. En ik heb er al een bestemming voor ook! Daarover horen jullie later nog wel meer. Hoe je deze leukerdjes maakt zie je in de video en dit zijn de maten die ik heb gebruikt:

  • Voor de deksels twee stukken Very Vanilla kaartkarton 15 x 15 cm
  • voor de doosje twee stukken Blackberry Bliss kaartkarton van 14,8 x 14,8 cm
  • Voor de grootste doos ril je zowel het Very Vanilla als het Blackberry Bliss rondom op 2,5 cm
  • Voor de kleinere doos ril je beide stukken rondom op 3,5 cm.

Van het Stampin’Up! Materiaal dat ik gebruikte voor de doosjes hieronder een overzicht.

Klik je op een van de plaatjes in het productoverzicht dan kom je direct in mijn webshop. Je maakt me blij als je bij een bestelling in mijn webshop de Hostcode gebruikt  – voor augustus is dat – HHPYU9EA – lees je dit bericht na augustus 2023 dan vindt je de actuele hostcode bovenaan de homepage van deze website. Heb je een bestelling die boven de € 200 komt? Gebruik dan de hostcode NIET; je ontvangt dan stampin rewards op je bestelling en  kunt daarvan nog leuke extra’s bij je bestelling voegen.

Liever niet in de webshop bestellen? Natuurlijk kun je ook gewoon  via mij bestellen; en dan heb je keuze uit de verzamelbestelling of een directe klantbestelling. Wat het verschil is lees het HIER

Bestel bij voorkeur via het bestelformulier of e-mail. Natuurlijk mag je me ook bellen of appen; maar ik ben telefonisch niet altijd bereikbaar.