Het is al weer even geleden dat ik spontaan geblogd heb zonder dat daar een bloghop aan vast zat. En daar wil  ik het komende kwartaal een andere draai aan geven. Het voornemen aan het begin van die jaar was o.a. meer blogberichten, minimaal 2 per week en daar lijkt het helemaal niet op. Nu weet iedereen die mij een beetje volgt wat de reden is van mijn afwezigheid op dit blog de afgelopen maanden. En daarom plaats ik onderaan dit bericht een korte update over mijn broer.

 

On Stage – Rotterdam – 2024

Dit was het duwtje in de rug dat ik nodig had om er weer helemaal voor te gaan. On Stage is een evenement van Stampin’Up! voor haar demonstrators. En we waren weer met een mooi internationaal gezelschap bij elkaar. Deze keer  in ons eigen Nederland – in Ahoy Rotterdam. En ik kan niet anders zeggen dan dat het weer helemaal geweldig was. Op mijn socials was het voor het eerst dat ik zonder moeite kon plaatsen en ik zal er nog lang van nagenieten.

 

Tijdens On Stage kregen wij ook de nieuwe kleuren en nieuwe producten te zien. En we ontvingen de Jaarcatalogus 24-25. Een heel andere stijl dan we gewend waren …..maar wel zeker weer heel gaaf! Wil jij van mij een catalogus ontvangen? Wacht niet te lang met aanvragen dan heb je hem snel in huis want ik ga ze aankomende dinsdag bestellen.

In de kleuren 24-26

Jazeker, er komen vijf prachtige nieuwe kleuren! Als je van plan bent om ze te bestellen, dan is het misschien een goed idee om deel te nemen aan de Online Workshopdag op 18 mei die Sarine en ik hebben bedacht. In het workshoppakket zitten in ieder geval de vijf inktpads, samen met een mooi aanvullend pakket dat we die dag zullen gebruiken. Nadere informatie volgt komende week…

Ik ga jullie een heel goed Paasweekeinde toewensen met hopelijk af en toe een mooi zonnig momentje erbij; Geniet van alles en doe dat niet met mate! Groetjes Elly

 

en dan nog even dit:

En dan tot slot nog even een korte update over hoe het met mijn broer gaat. Eigenlijk beter dan we aan het begin hebben durven hopen. Lichamelijk is hij snel aan het herstellen nu en komen er nog wekelijks nieuwe verbeteringen bij. Hij loopt weer – eet en drinkt weer zelfstandig dus ook de sondevoeding wordt afgebouwd. Alleen is er nog geen uitsluitsel te geven hoeveel hersenschade er is en hoeveel daar nog aan te verbeteren is. Dat is nog een lange weg die voor hem ligt en daar kunnen wij zijn vrouw, zijn gezin en hem alleen bij steunen door er te zijn. Ook al neemt het dagelijkse leven weer zijn gangetje. Dit is iets wat we voorlopig nog wel moeten blijven doen. Gewoon er zijn.