Vandaag was het die zaterdag in augustus; CreaSpektakel Kampen. En ook dit jaar mocht er weer een Stampin’Up! workshop verzorgd worden . Samen met Miranda en Esmeralda – twee van mijn teamleden-  hebben we een leuke workshop bedacht en voorbereid voor vandaag.  En de eerdere genoemde dames hebben er een topdag van gemaakt! Een bijna constant volle workshoptafel is gewoon geweldig! Superbedankt jullie beiden! Ik ben vanmiddag even een kijkje wezen nemen; het zag er supergoed en gezellig uit. Wie weet….volgend jaar weer.

Dit waren de drie kaarten waaruit gekozen kon worden. In de basis zijn ze alle drie gelijk -in de uitvoering totaal verschillend door het gebruik van verschillende series designpapier en de daarbij passende kleuren.  En natuurlijk is er niet alleen geplakt! Nee er kwamen stempels, inkt , lint en pons bij om het helemaal af te maken. En natuurlijk wat ril en snijwerk om deze Fancy Fold te kunnen maken. klik op de linkteksten hieronder om de pdf met de werkbeschrijving te downloaden.

Gebruikte Stampin’Up! Producten

Hieronder alle producten die gebruikt zijn voor de drie funfold kaartem. Klik je op een van  de productplaatjes dan kom je direct in mijn webshop.

Als  je bij een bestelling in mijn webshop de Hostcode gebruikt ontvang je een leuke attentie .  De hostcode voor augustus is  HHPYU9EA , lees je dit bericht na augustus 2023 dan vindt je de actuele hostcode bovenaan de homepage van deze website.

Liever niet in de webshop bestellen? Onder de product-display kun je zien welke mogelijkheden er nog meer zijn om bij mij een bestelling te plaatsen.  

  

NB. gaat er iets mis bij de ideal-betaling van een  bestelling in de webshop neem dan direct even contact op met mij; ik kan je verzekeren dat het altijd in orde komt. 

Ik verzorg graag jouw bestelling! Je ontvangt altijd een leuk bedankje bij je bestelling!

BESTELLEN KAN  VIA:

Meer informatie over deze verschillende manieren van bestellen? KLIK HIER

 

Dat was het dan voor vandaag! Veel plezier met lezen en tot de volgende! Elly