Zo we gaan weer even bijpraten. Vandaag de workshopagenda voor de komende weken en de papierpakketten die tot 1 december besteld kunnen worden. Want dat is een van de dingen waar ik de afgelopen dagen mee bezig ben geweest. Veel denk, reken en computerwerk. Want je kunt wel iets bedenken maar dat moet ook bekend worden bij jullie. En nu maar hopen dat jullie het net zo leuk gaan vinden!

Papierpakketten

Dit zijn ze. De vier winterse- en kerst papierpakketten die je bij mij kunt bestellen via dit formulier.

Mooi papier, bijpassend kaartkarton, lint en embellishment en in een van de pakketten ook vijf prachtige brushed goud kaarten  met enveloppen. Bedenk maar eens hoe chique jouw (kerst) – kaarten worden als je deze gaat gebruiken.

Deze vier pakketten vormen ook de basis van de 35 projecten die ik tot 1 december op mijn verschillende social media kanalen ga laten zien.  Voor inspiratie hoef je dus niet ver te zoeken!

workshop agenda

Als eerst nog even de inloop deze week; je kunt dan op je gemak bekijken wat ik huis heb, waar ik mee ga werken de komende weken en alvast aanmelden voor de verschillende workshops. En wie weet kun je ook nog even snel een kaartje maken!

Deze ‘inloop” momentjes staan gepland voor:

  • donderdagmiddag:14.00-  15.30 uur
  • donderdagavond:  19.30 – 21.00 uur
  • vrijdagmiddag: 14.00 – 15.30 uur

 

workshop agenda

Alle workshopdatums en informatie over de workshops en de kerstkaartenbuffetten vind je op de pagina “Workshop Agenda”

Ik heb tot en met 1 december  flink wat datums gepland voor de kerstkaartenbuffetten.

Verder kun je inschrijven voor een Kits -Class – Je bestelt bij mij een van de kits – ik zorg dat alles klaar staat en je kunt een hele middag heerlijk aan de slag met je eigen kit!

En natuurlijk nog de uitgebreide Winterse – en Kerst Keuze workshops; ook hierover vertel ik meer op de pagina “Workshop-Agenda”