Even geen kerst maar een cadeautje. Als je er een kerstpapiertje en geurtje bijdenkt dan kan het ook prima dienen als een klein weggevertje met de kerst! Maar deze keer maakte ik dit als swapje voor een workshopdag voor demonstators in het mooie Zeeland.

 

zondag 22-10; even een korte aanvulling met wat foto’s van de de dag zelf. Het was echt een superleuke en goed verzorgde dag; complimenten aan de “Zeeuwse Meisjes” die garant stonden voor de organisatie. Twee leuke workshops, een leuk quiz, een prachtige inspiratietafel en een prima lunch; een topdag!

 

Geurstokjes

Ik had een aantal leuke doosjes met geurstokjes. De verschillende geuren hebben een kleur en daar heb ik bijpassend kaartkarton bij gezocht. Om de doosjes heb ik een “melkpakket-verpakking” gemaakt. Die blijft leuk en is aan te passen aan allerlei maten; superhandig! De doosjes een beetje opgeleukt met het   desingpapier, een takje en een label erop en klaar! 

Swappen; het ruilen van kleine zelfgemaakt cadeautjes of kaartjes blijft een leuk onderdeel van iedere demonstrator evenement.

 

Maten en Materiaal

De doosjes heb ik al laten zien in het Feel Good videohop, daar kun je dus ook zien hoe je het doosje maakt

Dit zijn de maten van het doosjes dat ik gemaakt heb:

  • Kaartkarton; 24 x 17,5 cm 
  • rillen op de korte kant op 4 – 8 – 12 – 16 cm
  • rillen lange kant op 4 – 18,5 en 22,5 cm
  • Korte kant met de dubbele rillijnen boven rillen op 2 cm en op 10 cm tot aan de tweede rillijn
  • 4 strookjes designpapier 14 x 3,5 cm
  • stukje lint 

Even een uitstapje naar iets anders; morgen weer verder met kerst! Tot de volgende, Elly