En weer is er een week voorbij en is het inmiddels ook de herfst begonnen; de tijd van onstuimig weer – al kunnen we vandaag nog een beetje genieten van een nazomers dagje. Vandaag een overzicht van de marathonhop september van de afgelopen week en een terugblik op de afgelopen week.

 wat gaat de het snel!

Want wat gaan ze snel! Maandag was hopdag, pakjesverzenddag (altijd fijn, dankbaar voor iedere bestelling!) en ’s avonds kwam er nog een van mijn teamleden even langs. Dinsdag is onze vaste oppasdag – heerlijk geknuffeld, gewandeld en gespeeld met onze kleine Sarah. Woensdag was weer hopdag, en Happy Herfstdag….en die kwam door mijn domme actie een beetje in het gedrang; hand verbrand en dat had echt even prioriteit boven al het andere, door er honing op de smeren en flink lang te koelen heb ik de brand eruit gekregen en kon ik mijn hand weer gebruiken. Voor de middag stond er een teammiddag gepland en we zijn lekker samen aan de knutsel en klets geweest. Daardoor had ik de kaart die ik voor de videohop van aankomende donderdag moest maken helemaal af en kon ik aan het einde van de middag nog een video opnemen en ’s avonds gelijk bewerken.

….en dan is het donderdag

zodat die klaar stond en ik donderdag aan de slag kon met Happy Herfst project 4. Ik had al een voorbeeld liggen maar was daar niet tevreden over; overnieuw begonnen en wat het geworden is kunnen de deelnemers aan Happy Herfst zien en maken als ze dat leuk vinden.  Vrijdagmorgen ben ik eerst even met huishouden bezig gegaan, ik heb boodschappen gedaan en voor de middag stond er een overleg gepland via zoom. En voor je het weet is dan ook die dag weer om. Dus zaterdag mocht ik nog even flink aan de bak. Twee hops en nog geen projectje klaar, oeps….. Ik heb eerst het kaartje voor de Marathonhop September afgemaakt en online gezet en daarna door voor de International Smart Stampin Instagram hop. En ook dat  is gelukt…al was het flink doorwerken

Stampin'Up! Sentimental Christmas

Maandag

Deze keer een makkelijke; het bedankje dat ik bij bestellingen doe. Deze maand is dat dit leukerdje met inhoud. Het past er dan ook precies in! En dit bedankje past ook nog netjes bij een bestelling in een brievenbusdoosje – ook dat is fijn dat je dan zoiets mee kan sturen. Gebruikte materialen en kleuren weer helemaal onderaan dit bericht.

Stampin'Up! Yuletide Village

Woensdag 

Ik was zo blij dat ik deze kaart kant en klaar had liggen en gepland had staan afgelopen woensdag. Eigenlijk had ik deze kaart gemaakt voor de hop van de zaterdag hiervoor. Maar toe besloot ik last minute een kaart te casen ( zie dit blogbericht). En deze is ook heel leuk….maar ik weet dat ik er nog een tweede bij had willen maken, in kleur. Dat kan nog wel een keertje toch; de aanloop naar kerst duurt nog wel even (nog 3 maanden en 2 dagen om precies te zijn😉)

Stampin'Up! Light Up the Year

Zaterdag

De laatste van deze week; een restjes kaart; eigenlijk heel toepasselijk zo aan het einde van een week bedenk ik me nu. Een eenvoudig en leuk model om te maken. Aankomende maandag ga ik dit kaartje maken tijdens het Maandag Momentje op mijn facebookpagina

Dat was het dan voor deze week! Een hele fijne dag en geniet nog even van die laatste zomerse momentjes! Groetjes, Elly

Hieronder vind je een overzicht met Stampin’Up! producten die ik gebruikt heb. Natuurlijk zijn alle producten via mij te bestellen en verzorg ik graag jouw bestelling. Klik je op een van de plaatjes dan kom je direct in mijn webshop. Je kunt ervoor kiezen om in mijn webshop te bestellen. Dan komen de producten direct bij jou thuis. In de webshop kun je echter alleen met paypal of creditcard betalen.

Betaal je liever niet met creditcard/paypal dan kun je de bestelling ook bij mij plaatsen; doe je mee aan de verzamelbestelling dan zijn de verzendkosten maximaal € 6,45 = afhankelijk van grootte en gewicht van het te versturen pakket.

Woensdag 25 september plaats ik weer een verzamelbestelling. Geef jij je bestelling door voor 19.00 uur dan gaat die mee in de bestelling en ontvang jij je bestelling bij jou thuis – met een leuk extraatje of kun je deze bij mij , op afspraak,  komen halen ( scheelt weer verzendkosten!)

Bestellen direct bij mij:

  • BESTELFORMULIER
  • EMAIL: ellyrijnvissu@gmail.com
  • TELEFOON/WHATSAPP: 0610341500

Heb je een bestelling geplaatst die voldoet aan de voorwaarden voor de lopende klantbedank-actie Happy Herfst ontvang je van mij een uitnodiging om daaraan mee te gaan doen.