Het was een druk weekje en toch weer mee kunnen doen aan alle hops die op de agenda stonden. Dat is toch wel het leukste om te doen, gewoon lekker aan de knutsel en zien wat er uit rolt. Het bericht hiervoor hoor bij de Stempelschatten bloghop en in dit bericht laat ik de drie projecten voorbij komen die ik maakte voor de marathon facebookhop van september. Je ziet de marathonhop september drie keer per week voorbijkomen op mijn facebookpagina

Maandag

Het maandagkaartje is gemaakt met het Light the Year productpakket. Aangevuld met takjes uit het Graceful Greenery Vellum. De achtergrond is een stukje van het Golden Greenery designpapier; en het groene frame maakte ik door  het middendeel van de groene mat uit te stansen met een stans uit de deckled rectangles en daarna te embossen met de Timber 3d embossingfolder.  Gestempeld in verschillende kleuren en het wit dat nog overbleef even ingekleurd met de Light Lemon Lime blend. Op de een of ander manier mis ik nog iets op deze kaart maar kan er mijn vinger nog niet op leggen, daar ga ik komende week nog eens kritisch naar kijken! Alle gebruikte producten vind je onderaan dit berichtje. Nu eerst door met de herfstkaart van woensdag.

Woensdag

De eerste tikken van de herfst werden afgelopen week gezien en dat was woensdag zeker zo, een regendagje! Zo’n dag die je het liefst heerlijk lezend of film kijkend onder een dekentje op de bank uitzit. Met iets lekkers en warms onder handbereik…dan worden zelfs dit soort dagen fijn😉. Daar is dit kaartje op gebaseerd. Superleuke is deze More than Autumn  bundel. Zeker eens komen proberen tijdens een van de Kaart&Klets momentjes op donderdag 15 oktober.  Klik op de link hiervoor als je daar meer over wilt lezen.

Het kaartje is een funfold, voor de achtergrond gebruikte isIconic Celebrations designpapier. De basis is van Cajun Craze kaartkarton en ook de matten waarop de gestempeld witte matten zijn geplakt zijn van Cajun Craze kaartkarton. En wat ik verder gebruikt zie je in het productoverzicht onderaan de pagina

Zaterdag

Voor zaterdag stond ook de maandelijks facebookhop op het programma, ik wilde hiervoor perse met de Yultide Village stempelset aan de slag. Ik had al een kaartje gemaakt toen ik deze op pinterest tegenkwam en die vond ik te leuk om niet te casen! De kaarten die ik gecased heb waren gemaakt door Heather Forgan, thanks voor de inspiratie Heather!

Een slimline model kaart van 21 x 21 cm – gerild op 10,5 cm – een witte mat van 8,5 x 19 cm en de grootste labelstans uit de   stansenset twee keerr gestanst- 1 x in wit en 1 x in kleur.

Op de gekleurde label is een sneeuwachtergrond gemaakt met versamark en witte embossingpoeder, op het witte label zijn afbeeldingen gestempeld uit de Yuletide Village stempelset en deze zijn ingekleurd met blends. Voordat de labeld op de matten zijn geplakt deze ook nog even gestempel met de sneeuwvlokjes uit de stempelset en een tekst. Matten op de grote kaarten en klaar was die.  Oh nee nog een lintje erbij en toen was die echt af!

Hieronder vind je een overzicht met Stampin’Up! producten die ik gebruikt heb. Natuurlijk zijn alle producten via mij te bestellen en verzorg ik graag jouw bestelling. Klik je op een van de plaatjes dan kom je direct in mijn webshop. Je kunt ervoor kiezen om in mijn webshop te bestellen. Dan komen de producten direct bij jou thuis. In de webshop kun je echter alleen met paypal of creditcard betalen.

Betaal je liever niet met creditcard/paypal dan kun je de bestelling ook bij mijn plaatsen; doe je mee aan de verzamelbestelling dan zijn de verzendkosten maximaal € 6,45 = afhankelijk van grootte en gewicht van wat jij besteld hebt. 

Woensdag 18 september plaats ik weer een verzamelbestelling. Geef jij je bestelling door voor 19.00 uur dan gaat die mee en heb je deze volgende week met een leuk extraatje in  huis.  

Bestellen direct bij mij:

  • BESTELFORMULIER
  • EMAIL: ellyrijnvissu@gmail.com
  • TELEFOON/WHATSAPP: 0610341500

Heb je een bestelling geplaatst die voldoet aan de voorwaarden voor de lopende klantbedank-actie Happy Herfst ontvang je van mij een uitnodiging om daaraan mee te gaan doen.