Vaste Dankjewel actie  – Seizoensfavorieten

Samen met Sarine verzorg ik deze dankjewel-actie voor iedereen die voor minimaal € 60,00 besteld in de periode dat de groep loopt.

Januari/februari: Winterfeest
Maart/april: Voorjaarspret
Mei/juni: Lentekriebels
September/oktober: Happy Herfst
November/december: Creatieve Kerst

Je ziet dat de twee zomermaanden ontbreken; dit zijn meestal stille maanden en ook voor ons is het wel fijn om even wat minder hooi op de vork te hebben!  In de facebookgroep “Lentekriebels gaat door in de zomer” staat een challenge waar je aan mee kunt doen, er staat wat extra inspiratie en we hebben een extra live workshop gedaan voor iedereen die in deze groep zit. Kortom echt stil zitten doen we ook niet….

We hebben nu wel bedacht dat als je gaat bestellen in augustus bij een van ons beiden  dan mag je kiezen.

  • kies ervoor om alle tutorials van Lentekriebel met de daarbij horende video’s te ontvangen ; ook dan kun je nog in de facebookgroep want die blijft minimaal een halfjaar online staan
  • of je kiest ervoor om mee doen met “Happy Herfst”. Daarmee gaan we in september van start

Wij vinden het leuk als je ook mee gaat doen in de facebookgroep, daar delen we wat extra inspiratie met elkaar, de projecten en werkbeschrijving zijn daar ook terug te vinden en het zorgt voor meer verbinding en dat blijft toch wel heel leuk. Maar het hoeft niet, voel je niet verplicht. Want iedereen die voor de klantgroep in aanmerking komt krijgt de Tutorials met de bijpassende video’s ook via email toegestuurd.