Winterse Tradities; zo mogen de twee kaarten wel noemen die ik voor de  september marathon hop gemaakt heb en die ik ook hier laat zien. Het kaartje van maandag was er een met winterse plaatjes. En het kaartje van vandaag is er een gemaakt met het    dsp waarop alle kersttradities te zien zijn.

Stampin'Up!

Wondere Winter

Sneeuw, ijspegels en sneeuwvlokken; de traditionele winterse afbeeldingen! En wat blijft het leuk om daarmee aan de slag te gaan. Ook al heb je er al zoveel van gezien en gemaakt. Deze keer heb ik een vierkante kaart gemaakt ( 14,5 x 29 cm – rillen op 14,5 cm) van thick basic white kaartkarton. De mat is gemaakt met het    designpapier en daarop heb ik met wat stempels extra structuur aangebracht en toen op het kaartje geplakt.  Voor de stansdelen heb ik met Lost Lagoon inkt en een stampin blend eerst een stukje basic white op kleur gemaakt. De sneeuwrand en de ijsrand heb ik op elkaar geplakt en verhoogd op het kaartje geplakt. De sneeuwsterren zijn nog even nagekleurd met de Wink of Stella. Ze zijn verdeeld op de kaart opgeplakt, sommige wat verhoogd. Nog een tekstlabel erbij – nederlandse tekst uit de stempelset yeah – een strikje om het af te maken . En uiteraard binnenkant en enveloppe bijpassend .

Traditie

Vandaag heb ik gekozen voor het “goede doelen papier”. Ieder jaar staat er in de september – december een product waarvan een deel van de opbrengst naar een goed doel gaat. Ieder land waar Stampin’Up! actief is krijgt een deel van de opbrengst voor een doel in dat betreffende land. Dus ook in Nederland wordt er gedoneerd. Dit jaar is dat het desingpapier van bovenstaande foto waarmee de traditie wordt voortgezet. Heel traditoneel papier.  En daarmee heb ik het kaartje van vandaag gemaakt naar aanleiding van een sketch uit de minicatalogus. Klik op de foto hieronder om ze alle drie te kunnen bekijken.

En hier hou ik het voor vandaag even bij. Vandaag plaats ik de eerste verzamelbestelling voor september en ik nodig je van harte uit om mee te bestellen! Bestel je € 60,00 of meer? Dan mag je mee gaan doen aan Happy Herfst. Een superleuke klantbedankactie, je leest er HIER meer over.

Voor nu een hele fijne woensdag! Groetjes, Elly

Hieronder vind je een overzicht met Stampin’Up! producten die ik gebruikt heb.Vandaag ( 4 september)  plaats ik een verzamelbestelling. Geef jij je bestelling door voor 19.00 uur dan gaat die mee en heb je deze volgende week met een leuk extraatje in  huis.  

Natuurlijk zijn alle producten via mij te bestellen en verzorg ik graag jouw bestelling. Klik je op een van de plaatjes dan kom je direct in mijn webshop. Je kunt ervoor kiezen om in mijn webshop te bestellen. Dan komen de producten direct bij jou thuis. In de webshop kun je echter alleen met paypal of creditcard betalen.

Betaal je liever niet met creditcard/paypal dan kun je de bestelling ook bij mijn plaatsen; doe je mee aan de verzamelbestelling dan zijn de verzendkosten maximaal € 6,25 .

Bestellen direct bij mij:

Heb je een bestelling geplaatst die voldoet aan de voorwaarden voor de lopende klantbedank-actie Happy Herfst ontvang je van mij een uitnodiging om daaraan mee te gaan doen.