Sarine Zijderveld en ik willen jou de mogelijkheid geven om op een leuke en betaalbare manier alle nieuwe kleuren uit de jaarcatalogus 2023-2024 bij elkaar te sparen!

Je kunt lid worden van onze KleurEnActie club! Wees Welkom! Vanaf Mei verzamel je in 8 maanden tijd alle 15 nieuwe kleuren van Stampin’Up! als extraatje krijg daar exclusieve workshops en tutorials bij; Sarine en ik laten veel kaartvoorbeelden zien en je kunt meteen meedoen met je nieuwe inkt en kaartkarton.

Het wordt dus echt KleurEn Actie. Er is een eigen Facebookpagina voor deze club met daaraan gekoppeld een besloten Facebookgroep exclusief voor de leden van de KleurEnActie Club. 

Dit ontvang je van ons als je lid wordt van onze KleurEnActie Club

 

 • 15 inktpads in de nieuwe kleuren van Stampin’Up!
 • 15 kleuren kaartkarton – 6 st. van iedere kleur (A4)
 • Iedere maand 6 kaartvoorbeelden met werkbeschrijving ( totaal dus maar liefst 48)
 • de mogelijkheid om het pakket aan te vullen met de flesjes navulinkt.
 • Als je dat wilt kun je maandelijks je pakket laten aanvullen met Stampin’Blends en/of Designpapier
 • We hebben de kleuren per maand gekozen in combinatie met het nieuwe designpapier – makkelijk combineren dus

 

Als je heb ingeschreven krijg je toegang tot een besloten facebookgroep, exclusief voor clubleden. Hierin plaaten we: live workshops, video’s en pdf-beschrijvingen en natuurlijk is er ook volop inspiratie en gezelligheid voor wie wil.

  Heb en wil je geen facebook? Geen probleem, dan sturen we je aan het eind van de maand een mail met tutorials en links naar de video’s.

  Je wordt lid van de KleurEnActie-club voor de gehele actieperiode van 8 maanden. De prijs per maand is €29,95 exclusief verzendkosten. Wil je de materialen thuisgestuurd krijgen, dan kost dat €4,50 per maand binnen Nederland ; voor verzending naar het buitenland: tarief op aanvraag.

  Nog vragen? Stuur me een e-mail of bel me even!  en anders kun je je aanmelden via deze knop:

   Kleurschema

   

  De inspiratie voor de kleurkeuze per maand hebben we uit verschillende series designpapier uit de jaarcatalogus 2023-2024. Hoe kan het anders met zoveel coördinerende producten 😉! We hebben daarbij ook gekeken in welke periode van het jaar je de bewuste kleuren krijgt. Zo passen de kleuren ook mooi bij de seizoenen. Bovendien groeit per maand het kleurenpalet en wordt het alleen maar makkelijker om variatie aan te brengen.

  • Inspiratiebron voor mei en juni: Fresh as a Daisy designpapier
  • Inspiratiebron voor juli en augustus: Bright & Beautiful designpapier
  • Inspiratiebron voor september en oktober: Earthen Elegance designpapier
  • Inspiratiebron voor november en december: nog te kiezen, iets kerstigs

  Je kunt dit designpapier als aanvulling meebestellen en daarbij kiezen uit een heel of een half pak.
  Designpapier van 30,5 x 30,5 cm snijden we doormidden zodat het in een brievenbusdoosje past. Als je dat niet wilt, overleg dan even met ons over de verzendkosten.

  Spelregels

  • Je stapt in voor alle 8 maanden en betaalt €29,95 per maand excl. eventuele verzendkosten.
  • Vind je een bepaalde kleur niet mooi? Tijdens deze 8 maanden kun je één keer een andere kleur kiezen uit de jaarcatalogus 2023-24. Je krijgt dan dezelfde producten (inktkussen en 6 vel A4 kaartkarton) in de alternatieve kleur die je kiest. Geef dit s.v.p. wel meteen bij je aanmelding aan.
  • Heb je een bepaalde kleur inkt nog uit het verleden en werkt dat inktkussen nog goed? Geef dit dan aan bij je aanmelding en zet erbij welk product je als alternatief kiest, voor maximaal de catalogusprijs van het inktkussen dat vervalt. Het kaartkarton blijft ongewijzigd zoals gepland in de KleurEnActie.
  • Ook als Stampin’ Up! demonstratrice kun je meedoen. In dat geval krijg je sowieso de beide kleuren kaartkarton van de maand. Als je bepaalde inktkussens al hebt, kun je voor de desbetreffende catalogusprijs een ander product kiezen; meld dit s.v.p. bij je aanmelding.
  • Je kunt extra producten meebestellen. Geef dit s.v.p. tijdig aan. *
  • Mocht een product onverhoopt niet beschikbaar zijn, dan proberen we te schuiven met de kleuren. Als dat niet lukt of als je een product (bij)bestelt dat niet meer leverbaar is, dan komt je bestelling voor dat product te vervallen. Je kunt dan voor het desbetreffende bedrag een alternatief product bestellen of je krijgt het betaalde bedrag terug.

  *N.B.: het verzendschema plaatsen we in de faceboogroep, wil je extra’s meebestellen voor een bepaalde maand geef dit dan uiterlijk een week voordat we gaan verzenden door.