Herfst & Kerst met KleurEn Actie

Dit is een superleuke manier om tijd te maken voor je creativiteiten te werken aan je kerstkaarten.  Daarnaast laten  we ook andere leuke kaarten en projectjes zien  en je kunt gaat ook  héél veel tips op doen!
De KleurEnActie van Sarine Zijderveld en mij loopt al een paar maanden en het is nu mogelijk om halverwege in te stappen en mee te gaan doen !
Dan doe je mee voor vier maanden: september t/m december.

De basis van KleurEnActie

 

De leden die vanaf het begin meedoen aan KleurEnActie ontvangen in september, oktober en november  steeds 2 kleuren inktkussens en 2 x een kwart pak kaartkarton.
In december krijg je 1 kleur inkt en kaartkarton en ter vervanging van de tweede kleur van december ontvangt iedereen die meedoet een verrassings – product…en dat product zit niet persé bij het decemberpakketje…..

Deze inktpads en het kaartkarton  vormen de basis van de workshops die wij uitwerken. Jij kunt er voor kiezen om dezelfde producten te ontvangen als de leden die vanaf het begin meedoen; maar het kan natuurlijk heel goed zijn dat jij de kleuren al hebt daarom kun je ze vervangen door andere producten van dezelfde catalogusprijs of indien je iets hoger in prijs komt een eventueel verschil bijbetalen.
.

 • De kleuren waar we meer aan de slag gaan zijn:
  • September: Copper Clay en Pebbled Path
   – Inspiratiebron: het Earthen Elegance designpapier
   – We werken met de set “Herfstwensen” uit de komende MiniCatalogus sept-dec 2023
  • Oktober: Misty Moonlight en Pecan Pie
   – Inspiratiebron blijft: het Earthen Elegance designpapier
   – We werken met de set “Beary Cute”, ook uit de komende MiniCatalogus sept-dec 2023
  • November: Lost Lagoon en Berry Burst
  • December: Blueberry Bushel – verrassings-product

Als je heb ingeschreven krijg je toegang tot een besloten facebookgroep, exclusief voor deelnemers. Hierin plaaten we: live workshops, video’s en pdf-beschrijvingen en natuurlijk is er ook volop inspiratie en gezelligheid voor wie wil.

  Heb en wil je geen facebook? Geen probleem;  alle informatie en inspiratie komt ook in je mailbox.

  Wat zijn de kosten-Wat ontvang jij

  Deelname kost € 29,95 per maand, exclusief € 4,50 verzendkosten binnen Nederland (indien van toepassing)

  • Elke maand krijg je 6 tutorials in de vorm van werkbeschrijvingen (pdf) met bijbehorende video’s: drie van Sarine en drie van mij. We maken verschillende projecten (wel en geen kerst) en geven ook alternatieven.
  • In september, oktober en november geven we samen een live workshop in de Facebookgroep van deze “KleurEnActie Herfst & Kerst”.
   En op 3 januari staat, als feestelijke afsluiting, een online workshopdag gepland (ochtend en middag).

  Naast het vervangen van producten kun je ook producten mee bestellen, bijv. navulflesjes inkt, Stampin’ Blends, designpapier of misschien zelfs de bundels die we gaan gebruiken!
  Designpapier van 30,5 x 30,5 cm snijden we doormidden zodat het in een brievenbusdoosje past. Als je dat niet wilt, overleg dan even met ons over de verzendkosten.

  Tot zover de informatie en opsomming van de producten die je krijgt … want KleurEnActie is veel meer dan dat: 

  • veel nieuwe ideeën en inspiratie, en regelmatig een verrassend duwtje in je rug om lekker creatief bezig te zijn.
  • Niet alleen  werken met de producten die je toegestuurd krijgt, maar ook met producten die je al hebt, want Sarine en ik geven verschillende alternatieven bij de voorbeeldprojecten die we maken.
  Als je wilt, en dit is zeker van nog meer extra waarde en heel leuk, kun je meedoen aan de Facebookgroep die we speciaal voor de deelnemers van deze KleurEnActie hebben gemaakt. De live workshops worden in deze groep gegeven.
  Geen probleem als je geen Facebook-account hebt ( of  wilt hebben) , want de tutorials, video’s en workshop-opnames worden (via een verborgen YouTube-link) naar je gemaild.
  .
  Dat is dus nóg een voordeel: je kunt in je eigen tempo werken, want niets is verplicht en we mailen alles naar je toe. Zo hou je er altijd toegang toe.

  Spelregels

  • Spelregels

   • Je stapt in voor de hele periode van deze 4 maanden en betaalt €29,95 per maand excl. eventuele verzendkosten. Als je na september instapt, blijft het totaalbedrag hetzelfde, alleen spreken we in overleg een ander maandbedrag af.
   • Vind je een bepaalde kleur niet mooi of heb je hem al? Tijdens deze KleurEnActie kun je andere inktkleuren of andere producten kiezen uit het actuele aanbod van Stampin’ Up!
    Geef dit s.v.p. bij je aanmelding aan
     – of op z’n minst ruim voordat de maand van jouw vervangende producten aan de beurt is – en zet erbij wat je als alternatief kiest voor de catalogusprijs van het product dat vervalt (of eventueel met bijbetaling).
   • Ook als Stampin’ Up! demonstrator kun je meedoen.
   • Je kunt extra producten meebestellen en zo op de verzendkosten besparen;  Geef dit s.v.p. tijdig aan.
   • Mocht een product onverhoopt niet beschikbaar zijn, dan proberen we te schuiven met de kleuren. Als dat niet lukt of als je een product (bij)bestelt dat niet meer leverbaar is, dan komt je bestelling voor dat product te vervallen. Je kunt dan voor het desbetreffende bedrag een alternatief product bestellen of je krijgt het betaalde bedrag terug.

  *N.B.: het verzendschema plaatsen we in de faceboogroep, wil je extra’s meebestellen voor een bepaalde maand geef dit dan uiterlijk een week voordat we gaan verzenden door.